Wiecha harpunów

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika admiraljachas, 26 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. admiraljachas

admiraljachas Młodszy ekspert

Zrobiłem sobie kasztel Wiecha harpunów na 4 poziom, zmniejsza on prędkość ładowania harpunów i na tym poziomie powinno mi zmniejszyć o 1 sek.
    Zwykły czas ładowania wynosi 5 sek i dalej taki mam, nic mi się nie zmniejszyło.
    Proszę o zgłoszenie tego błędu bo trochę szkoda perełki ładować w coś co nie działa.

2. Sprawdziłem szybkość strzelania harpunami z kasztelem i bez i stwierdzam że wszystko jest poprawnie tzn z kaszetelem strzelam szybciej. Może go nie aktywowałeś albo jest jakiś inny powód?

3. Errew

Errew Hrabia forum

a slot kupiles i aktywowales kasztel ?

4. Pantzer

Pantzer Naśladowca mistrzów

I jeszcze jedna kwestia.A bardzo ważna.
    Jeśli dobudówkę masz na 4lvl to slot musi być też na minimum 4 lvl ulepszenia w przeciwnym wypadku dobudówka nie działa w ogóle!!!A przynajmniej tak było bo teraz nie mam możliwości sprawdzenia mając wszystkie sloty ulepszone na maxa.

5. Wciąż tak jest. Nie da się aktywować kasztelu na slot o poziomie rozbudowy mniejszym niż kasztel. Musi być równy albo wyższy.

6. -υикт-1

-υикт-1 Mieszkaniec forum

mi tam działa bez zadnych problemow

7. admiraljachas

admiraljachas Młodszy ekspert

Kurcze, dezaktywowałem ten kasztel i jak policzyłem to 6 sek bez niego ładuję a z aktywowanym 5, więc działa, ale ile w końcu trwa to przeładowanie harpuna bez dodatków?

8. Przeładowanie harpunów bez dodatków wynosi około 6 sekund.
    Jak gracz sam przyznał kasztel działa poprawnie.

zamkniety.png

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.