Większy rozwój opcji bractw-wysp

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika Chochlik86[XXL], 26 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Chochlik86[XXL]

Chochlik86[XXL] Forumowy żółtodziób

Witam wszystkich ostatnio rozważałem pewną opcje która mogła by pojawić się w grze i postanowiłem się tym z wami podzielić. Każde bractwo od dawna gromadzi złoto oraz perły a inwestowanie ich w cadoki - wieże które przy obecnym rozwoju statków nie robią zbyt wiele szkód jest prawie marnotrawstwem. Dlatego chciałbym zaproponować następujące rozwiązania.
    1. Rozbudowa wysp bractwa- wieże które by leczyły graczy z danego bractwa a wrogich zawodników traktowały odpowiednimi kulkami. Leczenie miało by się odbywać na zasadzie wpłat w postaci kulek regenerujących ( każdy ma tego sporo wiec by było ciekawie).
    2. Nowe cadoki niech zbicie ich naprawdę będzie problemem a nie zabawa.
    3. Talenty bractwa - Pozwoliło by to na rozwój mocnych bractw miały by one rozmaite funkcje od zwiększonej szybkości raperki na danej mapie po bonusy rabatu dla bractwa na zakupach - Rozwój ten widzę poprzez darowizny złota potem pereł czy kamieni. Wspólne rozbudowanie bractwa jeszcze bardziej skonsoliduje nasze pływanie. Pozdrawiam wszystkich temat do rozważania.

SMOD_Leonardo i SMOD_Mróz lubią to.
  2. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Fajny pomysł. Gra stała by się bardziej ciekawsza, zresztą dla mnie wyspa też zawsze miała duże znaczenie nie tylko kiedyś ale i dziś. Przekazuję wyżej i pozdrawiam.:)

3. Chochlik86[XXL]

Dzięki i pozdrawiam

4. 乇キ乇-キ尺odo

乇キ乇-キ尺odo Okazjonalny autor

Musze powiedzieć że pomysł naprawdę godny rozważenia przez bigpoint. Dobra Robota. Pozdrawiam

5. †ČZΛRN¥†™

†ČZΛRN¥†™ Młodszy ekspert

No troszkę z ...... pomysł :D

Ostatnio edytowane przez moderatora: 27 października 2014
  6. Chochlik86[XXL]

naprawdę nie wiedziałem gram tylko seafighta ;] może coś jeszcze warto skopiować

7. ๖ۣۜΠΘ*๖ۣۜΠΛΜΞ[ZK]

๖ۣۜΠΘ*๖ۣۜΠΛΜΞ[ZK] Forumowy żółtodziób

Ogólnie rzecz biorąc bogatsi w perły i zbugowane złoto będą jeszcze silniejsi.. Sam pomysł ciekawy ale nie z wpłacaniem złota. Talenty bractw to lekka przesada. W tej grze i tak jest dość lagów w czasie przebijania wysp więc nie dokładajmy sobie jeszcze więcej. Najprostszym rozwiązaniem byłoby zwiększenie zasięgu i szkód od wież. BP juz przeprowadzało takie manewry i chyba najwyższa pora na kolejny taki manewr bo salwy są na takim poziomie że zbicie 61 mln z piłek lub przeciwpancernych to śmiech na sali. dla 10 statków to zaledwie po około 70 salw.
    70 salw po 320kul raptem daje nam 22k kulek na głowie. śmieszne sumy.

8. A nawet ciekawy ten twój pomysł :)

9. Errew

Errew Hrabia forum

Hehe Czyzby Bractwa Znizkowe zaczely sie bac ? Ze kajaki tak gnebione przeznich i osmieszane wkoncu dorosly i sa w stanie poprzebijec im Wysepki :D BUAHAHAHA Niestety zemsty nadszedl czas :)

10. dynia432

dynia432 Naśladowca mistrzów

22 k kulek x 12 wież = 264 k kulek a to już mało nie jest na 1 wyspę, która następnie ma tylko 6 darmowych wież :D

Co do pomysłu:
    On nie powinien współpracować z wyspami, tylko ogólnie bractwo wyda powiedzmy kilkadziesiąt mln na rozbudowę np. tańsze zakupy za złoto czy za perły powiedzmy 1 % nawet :D
    Talent wiecej złota za npc, czy więcej pereł za npc powiedzmy też 1%....
    oraz tym podobne pomysły, aby wszystkie bractwa miały szansę na takie rabaciki etc. a nie tylko wyspowcy :D

11. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

jak zwykle coś dla ustawionych graczy a dla tych kajaczków na dole nic :p co do wysp to i tak mało kto o nie walczy bo teraz każdy zazwyczaj ma pakt jak to na pl2 jest i nikt nikomu wysp nie zabiera bo po prostu ludzie maja małe szanse utrzymać je skoro kilka silnych bractw na serwerze ma pakt :p

ja bym proponował zrobić jakieś pergamin bractwa gdzie by mogło wchodzić całe bractwo i dostawać nagrody od posiadanej ilości PD tak by ci lepsi walczyli a słabsi szli do góry :p wkoncu gra piracka kazdy chce po walczyć ale jak tu grac jak 500k niszczy kajaczków :p dajcie nam szanse ^_^

Ostatnie edytowanie: 26 października 2014
    MOD_Walker lubi to.
  12. ๖ۣۜΠΘ*๖ۣۜΠΛΜΞ[ZK]

๖ۣۜΠΘ*๖ۣۜΠΛΜΞ[ZK] Forumowy żółtodziób

Dynia podane przeze mnie liczby obrazują 10 osób zaledwie. zazwyczaj robi sie to w większym gronie a na obecne czasy 150k kul to tyle co kichnąć. Jeden dzień eventu i zarabiasz na 3 takie bicia. Jak już piszesz o % do tańszych zakupów to tylko i wyłącznie za perły a co do zbijania zniżki w innym temacie to wszystkim chętnym życze powodzenia. ;)

13. Chochlik86[XXL]

co do
    Pergamin bractwa ciekawe ;]

14. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

Chochlik jak tylko tak sobie myślę bo chciał bym żaby każdy miał szanse z czegoś skorzystać a nie tylko ci wysoko :p kiedyś na mapie było kilka bonów do zbierania i mogli by dac takie bony co by do bractwa leciały i zmieniały sie na część pergaminu każdy lubi chyba zespołowo pływać to czemu i na pergamin nie wchodzić razem tylko ze to by trzeba było dopracować bo inaczej nie przejdzie a ja narazie czasu nie mam być zapodać taki pomysł do oceny :p a najlepiej jak mowie jak by każdy mógł z czegoś korzystać bez względu na poziom czy tez znajomości

15. Ciekawa propozycja :)

16. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

Ta gra nie jest produktem Bigpoint. Dozwolone jest podawanie nazw gier pochodzących tylko z Bp.

17. delek

delek Naśladowca mistrzów

moze jescze niech wyspa zbija boty do 1000 hp zeby gracze majacy wyspy mogli sobie je dobijac. beznadzieja
    czy bicie cadoców to zabawa ?? patrzac w jakich warunkach wasz alians odbijał wyspy mozna tak to ujac, gdyby na mapie istniały równe szanse a alians próbował by przebijac wyspe nadziana cadocami przeciwnikowi ten zebrał by sie i starał tego brronic co bardzo utrudnia zdobycie wyspy

18. Hellboy

Hellboy Czeladnik forum

Bądźcie poważni i nie róbcie jaj z gry :)

19. Pomysł z talentami bractw jest dosyć ciekawy pod warunkiem, że nie zostałby wprowadzony z błędami, a teraz to różnie bywa. Natomiast pozostałe pomysły już mi się mniej podobają.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.