Wieże bractw

Temat na forum 'Pomysły & Sugestie' rozpoczęty przez użytkownika »†SHARK†«™, 3 stycznia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Twoja opinia ?

Ankieta zostanie zamknięta dnia 23 czerwca 2039 o 18:15.
  1. TAK

5 głos(ów)
    29,4%
  2. NIE

12 głos(ów)
    70,6%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. »†SHARK†«™

»†SHARK†«™ Młodszy ekspert

Proponuję stanowczo zwiększyć siłę wież , zarowno hp jak i zadawane obbrazenia jak i zasięg, teraz tyle dodatkow jest ze gracz jak odpali co lepsze rzeczy to i wieża 6 poziomu będzie bila po 0 , czyli na legalnosci pojedynczy gracz moze odbic cala wyspe sam , co jest żenujące , aby natomiast motywować bractwa do inwestowania w bractwo (wieze i wszelkie rozbudowy) nalezy dać rożnego rodzaju bonusy za posiadanie wysp do armat do uniku , do predkosci itd, mozliwosc rozwoju bractwa powinna być podobna do rozwijania statku , wykupienie np dodatkowej ilości slotow na czlonkow bractwa , wykupienie ulepszen do wiez , bo byc moze nalezy isc w tym kierunku a nie ze lepsze wieze by były z automatu , koszty powinny byc we wszelkich mozliwych walutach gry czyli nie tylko perly i korony ale rowniez safanady czy yulongi

2. Axiv

Axiv Zaawansowany

Wydaje mi się, że zwiększenie zarówno zasięgu jak i HP wież będzie nieco uciążliwe, przez co wojenki (bo to przeważnie o nie się toczy każda z bitew) będą pojawiały się rzadziej. Zwróć uwagę że nie na każdym serwerze są 2/3 duże allianse tak jak w przypadku tutejszego PL'a, zatem ciężko będzie przebić wyspę w kilka statków. Jedyne co do mnie przemawia, to właśnie ogarnięcie trochę obrażeń zadawanych przez wieże, bo jednak otrzymując "pudło" co strzał raczej nie jest ciężko przebić wyspę.

Co do drugiej części propozycji - mamy już bonusy w postaci między innymi wypolerowanych luf etc. na mapie 25/1, dlatego myślę, że dodanie nieco innego rodzaju ulepszeń tak jak wspomniałeś wyżej będzie ciekawym pomysłem, wartym uwagi i przetestowania tego na serwerze beta. Myślę że mapa powiedzmy 40/1 będzie elokwentna co do poziomu i rodzaju dóbr, które można by tam umieścić.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.