WindWhisper

Temat na forum 'Gracze' rozpoczęty przez użytkownika CM_WindWhisper, 20 stycznia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

no i gitara, czekam na rozwiniecie autobiografii :p

2. A skoro jesteśmy już w temacie gitar to jest to instrument, który służy mi przez kilka lat już :p

3. To wymien na klawingi :D

4. :eek: Dlaczego?

5. Bo mozna i na tym i na tym :D Ja smigałem na kawingach z 8 lat i nudzily mi sie same wiec perkusje dolozylem do tego :D

6. Zamierzam niedługo zmienić profil gitarowy na gitarę basową. Kto wie... Może kiedyś na "klawingi" również się przerzucę :D Ale o perkusji nawet nie myślę :eek:

7. A czemu wiesz jak mozna fajnie wymiatac na tym :D Ale nie kazdy sie nadaje bo tam trzeba miec bardzo duza podzielnośc ruchowa :D Mozna sie tam zakrecic ladnie :D W sumie na gitarze tez bym pogral :D

8. Polecam gitarkę, polecam :p Niby taki prosty instrument, ale jednak na prawdę fajne brzmienia można z niego wydusić :D

9. Wiem ze mozna i nie jest taki prosty wcale :D Jest trudny i wymaga cierpliwości i ogromnej motywacji i checi :D

10. Jak wszystko inne, co by nie powiedzieć.

11. No nie tak do konca :D Ja próbowałem i bym polamal o ziemie :D

12. No, bo przecież jak się nie wie, jak do tego się zabrać... :D

13. Hahaha no tez prawda :D Trzeba miec dobrego mentora :D

14. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

to moze jakis boys band seafight- owski zalozymy? ja zagram na nerwach :p

15. Na nerwach? :eek: To muszę się poważnie zastanowić :p

16. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

HeHe, albo tamburyno :p

17. Nad tym moglibyśmy już pomyśleć :p

18. AmiSopot™[PL-]

AmiSopot™[PL-] Młodszy ekspert

Koniec tej jałowej dyskusji :p Michał Szarpidrut to już wiemy. Zaludnia tez serwer PL1 ok z zamysłem rozwinięcia swoich zdolności muzycznych w kierunku tamburyniarza . To może teraz numer buta? ewentualnie ilość wiosenek ? Tylko bez takich proszę że +18.

19. Numer buta? Ktoś chce mi prezent kupić? :p Mój numer nie zmienia się już od długiego czasu, więc nawet sam nie pamiętam jaki mam :p

20. AmiSopot™[PL-]

AmiSopot™[PL-] Młodszy ekspert

No to może wiek? tu napewno cyferki skaczą :>