Witam.

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kabura9820, 7 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kabura9820

kabura9820 Czeladnik forum

Otoz mam pytanka do naprawde doswiadczonych graczy :)
    Jaki design statku wybrac ? Otoz mam 150 tys perel i jest ten fajny zloty statek.Oplaca sie go kupować czy lepiej jakis tanszy np Ghost Raider za 100 tys ?Jaki polecacie ?A moze Crystal Queen i dokupic 55f jak beda na targu :D ?
    Jak zrobic kule szrapnelowe ?Wiem ze wytapia je sie z odlamkow wyposazenia ale jak i gdzie ?
    Co to sa poklady gdzie je zdobyc ? Czytalem ze jest to wazne ale gdzie to zdobyc ?
    Z gory dzieki wielkie za odpowiedzi :) Pozdrooo ;)

2. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Witaj :)

Te designy od handlarza żadnych imponujących bonusów nie mają, więc początkującemu graczowi raczej je odradzam :) Zainwestuj raczej w armatki, do rozwijania statku mogą Ci się przydać armaty admiralskie. Kul szrapnelowych już robić nie można. Pokładów też już nie ma, miejsca na armaty i belki (sloty) kupuje się z mapy morza za złoto i za perły. Poczytaj sobie ten dział, pozdrawiam!

3. kabura9820

Dzieki wielkie ale mam jeszcze jedni pytanie :) To w takim razie jaki statek kupic dostac znaleźć ? Bo jak widze statki ktore plywaja i atakuja mnie po 60 k :D Jaki statek najbardziej polecasz i gdzie go moge dostac ?

4. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

Kup elite na placu targowym koszt 70k perel ale wylicytuj ja za zloto to kupisz tanio i bezproblemowo statek i wieksze obrazenia robi sie dzieki armatom elit talentach kasztelach klejnotach a takze bonusach np % do salw z pergaminow perly zainwestuj w armaty

5. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Teraz nie ma nawet potrzeby kupowania okrętu wojennego za perły albo złoto, wystarczy wystrzelić salwę z kul elitarnych (np. wybuchowych) by go otrzymać. To najlepszy możliwy statek, który z czasem zaopatrzysz w różne klejnoty i różne designy (zmieniać się będzie wygląd i konfiguracja klejnotów).

kabura9820 lubi to.
  6. kabura9820

yhm a design dla poziomu 2 ? To dobre jest bo w tej chwili to mam ? Jest to statek elitarny ?

7. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Tak. To jest najlepszy statek elitarny.

8. kabura9820

I im wyzszy lvl tym nowszy design tak ? :D

9. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Im wyższy level elitarny :) Tu możesz o tym poczytać i obejrzeć przyszłe designy.

10. kabura9820

Aaaa :D Dobra dzieki za wszystkie odpowiedzi ale napewno sie jeszcze tutaj bede pytal wielu rzeczy narazie dzieki Pozdrowionka ;))

11. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Widzę że nowe wątki z nowymi pytaniami już powstały, zatem żeby był porządek stare pozamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.