Witam.

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kabura9820, 8 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kabura9820

kabura9820 Czeladnik forum

Mam pytanie dotyczace placu targowego_Otoz gdy np licytuje jakis przedmioty niech to bedzie 50f.Widze ze jakis typek zalicytowal ale nie wiem za ile tak bo nie widac.Daje np 100k i widze ze mi nie przebilo.Czyli to 100k juz stracilem tak.Daje 300k i rowniez nie przebilo alle i tak stracilem.I teraz jest to tak ze jak dalem te 300 k i 100 k to to jakos sie sumuje w tej puli ze dalem razem 400 k ale nadal tam jest.Czaicie ze teraz jest 400k dajmy na to i dam jeszcze 50 k i zobacze ze mi przebilo.Czyli ogolnie dalem 450k.I czy tak to sie robi czy jest tam taka pula do ktorej sie nabija ta kasa.Bo to troche bez sensu nie wiesz ile koles dal moze dal 20 k moze 10kk i ryzykujesz dasz 50 kk a tam jest 150 kk a tak to jak by sie dodawalo to by latwiej bylo ;d No czekam na odpowiedz z gory dzieki ;)

2. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

Sumy sie nie sumuja gdy przebijesz oferte otrzymujesz maly zwrot 5% gdy masz konto premium co do licytacji nie polecam w grze sa miliardy zbugowanego zlota moze nawet i wiecej :)
    no i oczywiscie kwoty ktore zalicytowales na dany towar a sie nie przebily zostaja utracone

SMOD_*Angua* lubi to.
  3. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Dokładnie tak, jak kolega Ci odpisał - liczy się tylko ta jedna kwota, jaką w danej chwili stawiasz, nie ma żadnej puli. Nie ma zatem sensu "dodawać" jakiś mniejszych kwot. Owszem, niektórzy stawiają bardzo wysokie kwoty, ale o różnych porach można wylicytować coś za przysłowiowe "grosze", to zawsze jest loteria.

Mam jeszcze z mojej strony taką małą prośbę do autora/autorki wątku. Postaraj się proszę jakoś trochę konkretniej tytułować wątki, tak żeby przynajmniej mniej-więcej było wiadomo, czego będą dotyczyć :)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 8 maja 2015
  4. kabura9820

kabura9820 Czeladnik forum

Do autora naturalnie :D Dobra w porzadku dzieki do zobaczyska ;)

SMOD_*Angua* lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.