Witam

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika japot47, 19 grudnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. japot47

japot47 Forumowy żółtodziób

Chciał bym się zapytać jak gracz miał ponad 1800 prędkości.
    Tutaj Screen: ***

2.13. Dane osobowe/kontaktowe

Zakazane jest publikowanie danych osobowych innych osób. Do danych osobowych zaliczamy także wszelkie dane kontaktowe (numery lub loginy do komunikatorów, adresy e-mailowe, itp.). Zabronione jest też podawanie nicku w grze innych graczy oraz członków ekipy.

Zostaje nałożona kara 31pkt. /MOD_Blendsky

Ostatnio edytowane przez moderatora: 20 grudnia 2018
  2. CamtePL

CamtePL Czeladnik forum

Sprawa wygląda tak, że czasami się buguje speed z healera (z jednej z mapek), bodajże po wylogowaniu, jak bierzesz połącz ponownie. Wiem, że komuś tak się zdarzyło na serwerze na którym gram

3. japot47

Ale nie ma tych mapek już. Tylko są pojedyncze ale tam nie wybierasz healera ani tanka ;D

4. spaede.GIT

spaede.GIT Stary wyjadacz

mogę się mylić ale nie sądzę dyniowa moc + klepsydra + galion tetis(z pb ) i chyba kamień do prędkości na statku ale chyba odpada w tym wypadku:)

5. japot47

NIe no nie tyle prędkości nie będzie.

6. MOD_Blendsky

MOD_Blendsky Guest

Maksymalna prędkość jaką można uzsykać obecnie w grze wynosi 1962 o ile statek nie jest uszkodzony.
    Jeżeli statek jest uszkodzony może płynać maksymalnie z prędkością 1870,2 (statek ma od 50% do 25% HP)
    Mając poniżej 25% HP statek może płynać maksymalnie z prędkością 1564,2.

@japot47 na przyszłość wystarczy zamazać nicki osób w grze.
    Jeżeli sądzisz, że gracz używa jakiś bugów możesz zgłosić to do PT załączając dowody.

7. spaede.GIT

spaede.GIT Stary wyjadacz

blendsky to jak wiesz ile można to może na forum w odpowiednim temacie sprostowanie by było bo lekko nie aktualny ten link jest:) FAQ

8. 1a2s

1a2s Mieszkaniec forum

Sa bugi mialem 2100 po zalogowaniu reset i po bugu czasem jest reperka vodo cala

9. MOD_Blendsky

MOD_Blendsky Guest

Tak wiem o tym w święta znajdę chwilę i to uzupełnię chyba, że inny kolega moderator mnie ubiegnie :D

10. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Temat nieaktywny, odpowiedzi zostały udzielone, zamykam ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.