Wojna Domowa Wspólnoty Narodów - Rozmowy

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika BA_Tefnut, 14 czerwca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. crossx1

crossx1 Mieszkaniec forum

Jednak nie tak jak napisałem, nie wiem jak to liczy

2. -TatiJestem-

-TatiJestem- Młodszy ekspert

czy wiadomo jakie są te progi przejścia w pkt reputacji , aby bociki male dawaly więcej ? duże pewnie tez :D 100 pkt reputacji , potem 1000 a potem ?

3. kwasik1

kwasik1 Czeladnik forum

2017-06-20 10:37:38
    Otrzymałeś 2 x Moneta Solona.
    Otrzymałeś 1 x Duch Wolności.
    Otrzymałeś 24255 x Perły.
    Otrzymałeś 7 x Flota Regenta.

4. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

ile masz reputacji ?

5. john009

john009 Koneser forum

dlaczego w reputacji częśc gwizdem jest żółta a częśc pusta ??

6. Globetrotter™

Globetrotter™ Stały bywalec

Po to jest forum żeby dzielić się doświadczeniem, Ty jak widać potrafisz myśleć lub uslyszales na Ts i już znasz odpowiedź więc jeżeli nie chciałeś pomoc to po co ten post żeby nabić sobie jeden post więcej? Ja też chciałbym dowiedzieć się jak nabić monety przeciwnej frakcji żeby nie musieć zbijac na minus kilku tys już zdobytych pkt czy po prostu znów jest wykorzystywany błąd gry o którym się głośno nie mówi?

Ostatnie edytowanie: 20 czerwca 2017
  7. kwasik1

kwasik1 Czeladnik forum

Mialem jakos miedzy 1500-2000 reputacji

8. Cezary.1992

a bo to za admirala myslalem ze za malego to nic myslalem ze mi podasz nowy prog jaki jest atu klops :)

9. ()Dagoth_Ur()

()Dagoth_Ur() Okazjonalny autor

2500 reputacji i dostajesz od 1800 do ponad 2000 kul

10. Bimber2016

Bimber2016 Okazjonalny autor

A jak sie osiągnie 2500 tys reputacji to ile trzeba dalej osiągnąć żeby jeszcze więcej dostawac kul i monet

11. *HMS^VICTORY*

*HMS^VICTORY* Moguł forum

poprostu otwieraj skrzynki i bij małe boty na monety solona a potem je wymieniaj jak tak zrobiłem i nazbierałem

12. szamankasc

szamankasc Moguł forum

mi wpadły jakieś 33-34 armaty tylko nie wiem na o mi one
    co do innych przedmiotów ze skrzynek- tarcze, proch, wiedza, książki itp to się przydaje i to bardzo o ile ktoś wie do czego to użyć

po ubiciu dość dużej ilości małych npc trafiłam 3 razy perły, amunicji dostaje od 1,5-1,9k kulek
    za skrzynki z misji i areny uzbierałam po ok 100 amuletów tych i tamtych
    wpadła mi jedna skórka nie wiem jak zdobyć drugą bo pr mam trochę dużo
    na arenie można bić z pustaka i zawsze się coś zarobi

Ostatnie edytowanie: 20 czerwca 2017
  13. Cezary.1992

mam ponad 11 tys i nagordy wciaz te same

14. Longe®™

Longe®™ Czeladnik forum

Punkty do rankingu np za NPC Zemsta regenta daje za ostatnia salwe czy za najwiecej zadanych obrazen?
    I jak to jest ze ludzie buguja czy cos robia ze te normalne boty bija ich po 11 a np zemsta po 30-60k a mnie po 200k jak to mozliwe?

15. Cezary.1992

z najwiecej. hp zbitego

16. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Co do punktów rankingowych Cezary.1992 Ci odpowiedział ;).
    A wracając do Twojego drugiego pytania to nie jest bugowanie opancerzenia. Gracze mają po prostu w załodze na statku aktywnego Patrola Wspólnoty Narodów, który znacznie obniża obrażenia zadawane przez te npc.

17. ajsber

ajsber Młodszy ekspert

A jam mam pytanie odnośnie tego co jest w FAQ, a mianowicie:

"...Regularne NPC pływające po mapach są atakowane przez NPC oraz graczy wspierających przeciwną frakcję..."

Czemu te NPC nie atakują się nawzajem?

18. Shokaku

Shokaku Analityk forum

Genialny pomysł. Nie mielibyśmy co bić i już na pewno każdy by uzbierał monety do zakupów na Czarnym Rynku

19. DJ_BLUE_MAGIC

DJ_BLUE_MAGIC Okazjonalny autor

Hehehe ten przyklad z salwa dobry, ale dam ci lepszy. Na arenie z 255 admiralskich kulami pustymi do takich gosci strzelam za uwaga .. 26 pkt :).

20. ()Dagoth_Ur()

()Dagoth_Ur() Okazjonalny autor

Posiadajac opancerzenie w kasztelach, do tego potworka z kamieniami do uniku, kamieniami do uniku w statku, patrola wspolnoty narodow na poziomie 3 no i jeszcze trenera towarzysza do uniku i wychodzi ze bije Cie Zemsta po 20k :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.