Wpis z dziennika

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ๖Ðaνγ♣JΦиεŞ™, 28 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ๖Ðaνγ♣JΦиεŞ™

๖Ðaνγ♣JΦиεŞ™ Wielki mistrz forum

Co to takiego:
    2016-10-28 09:44:59
    Otrzymałeś 58560588 x złoto. Powód: Przebukowanie. A dodatkowo puste skrzynki znów :
    2016-10-28 09:47:15
    Usunięto -1xKlucz. Powód: Otwarcie skrzyni
    Opłata: 1 x Klucz. Powód: Otwarcie skrzyni
    Otworzyłeś tajemniczą skrzynię.

KIELCE lubi to.
  2. złotko$

złotko$ Okazjonalny autor

Pusta skrzynka oznacza , że trafiłeś 2x lub 10 Przychylność królowej jeżeli masz kamyk oraz talenty lub Szaman voodoo poziom 4 na 3 lub 10 dni :)

3. ๖Ðaνγ♣JΦиεŞ™

ani jedno,ani drugie. przychylności nie dostałem bo bym zauważył,a szamana jak miałem na 20 dni,tak mam dalej

4. Listewka77[PL-]

Listewka77[PL-] Aktywny autor

To może majtek kl.5 Ci wpadł?Ja najczęściej jak trafiałem na pustą skrzynkę,czyli bez info co było w niej to w dzienniku znajdowałem albo otrzymanie majtka kl.5,szamana voodoo poz.4 albo przychylność królowej.

5. *GTL_Eviana*

*GTL_Eviana* Community Team Team Seafight

Bardzo prosta odpowiedź, zamiast snuć przypuszczenia :) Napisz do Pomocy technicznej.

6. MISIO.GIT

MISIO.GIT Wielki mistrz forum

mialem podobnie napislaem i oddali mi klucz bylem w szoku :eek:

7. ๖Ðaνγ♣JΦиεŞ™

Tak zrobię ;)

8. złotko$

złotko$ Okazjonalny autor

To nie są przypuszczenia bo zawsze trafiam albo przychylność albo szamana a pisanie do PT to jak rozmowa z psem mniej więcej ale psu jak powiesz siad to usiądzie a oni przekierują twój problem do odpowiedniego działu po czym sprawa ucichnie i tak to działa

9. *GTL_Eviana*

*GTL_Eviana* Community Team Team Seafight

Przyjemny szok :)
    No!
    a pies i świstak zawijają to w te papierki :)

10. KIELCE

KIELCE Wyjątkowy talent

W powielaczach można sprawdzić jak coś zbierzesz datę masz napisaną kiedy dostałeś - tak samo z pergaminami (nie ma nagrody jest dzisiejsza data ).
    Ewentualnie tam gdzie masz członków załogi - szaman itd.

*GTL_Eviana* lubi to.
  11. ๖Ðaνγ♣JΦиεŞ™

Jednak tamta pusta nie była,a dopisało pozniej kulki itd,ale dziś była pusta,to sprawdziłem w oficerowie,i szaman mi się przedłużył o 2 dni,tak więc szaman kl 4 na 2 dni :p

12. Jak to mowia w przyrodzie nic nie zginie :p

13. ๖ۣۜKiciaツ

๖ۣۜKiciaツ Zaawansowany

a może byście tam na górze ruszyli i zaczęli coś robić, aby to funkcjonowało jak wcześniej?

14. Na biezaco wszystko zglaszamy..ale nie my konkretnie to naprawiamy a informatycy wiec tak samo jak wy czekamy na ich postepy w naprawieniu tych bledow/niedogodnosci

15. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Wpisy o nagrodach ze skrzyń wyświetla poprawnie zarówno na mapie morza jak i w dzienniku pokładowym.
    Temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.