Opinie (Wspólnie)Puchar Bokora PL2i PL1

Temat na forum 'Pomysły & Sugestie' rozpoczęty przez użytkownika marek28!XXL, 10 stycznia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. marek28!XXL

marek28!XXL Moguł forum

tak , niema sensu ok , spójrz na to z innego kąta , jak może być procentowe wyliczanie wrzuconych skrzyn ? jak Bp daje 15 skórek? na naszym czy innym serwie tak ? na pl1 jest [przykład] 500 graczy i do wygrania jest 15 skórek , pl2 jest [ przykład] 200 graczy i tez jest 15 skórek , to piszesz aby na pl1 Bp zwiekszył ilośc skórek ? to niema sensu ..

2. GramFair

GramFair Okazjonalny autor

Marek ma racje w połowie. Połączyć i nic nie dodawać żadnych podwojonych nagród tylko zostawić bez zmian tyle co było dostępne na 2 serwery ale poprawić nagrody za wrzucone skrzynki bo one są naprawdę żenujące

Wrzuciłeś skrzynie Voodoo do pucharu Bokora (ilość: 1):
    2500 x Amunicja odmrażająca
    3500 x Amunicja Voodoo

Wrzuciłeś skrzynie Voodoo do pucharu Bokora (ilość: 2):
    2000 x Amunicja "Pożeracz dusz"
    3000 x Amunicja "Potęga Voodoo"
    5000 x Amunicja łamaczy serc
    3500 x Amunicja przeciwpancerna

5 x Klucz

10 x Wielkoduszność Tritona

5 x Amulet Simbi
    7000 x Amunicja Voodoo

11 x Smoczy ogień
    7000 x Amunicja przeciwpancerna
    10 x Żądza krwi

i tak by dalej mógł wklejać. Po co jakieś kulki Voodoo (śmieszna ilość) czy np. żądza, klucze (5 haha elitara braknie na misje dzienna) baa przeciwpancerna już sama się rzuca w oczy. Od czasu do czasu jakaś sakwa wpadnie może jakiś prezencik loterii (buhah mapa strzelca żałosne) czasami jakaś armatka Voodoo szału nie ma. Nie tam żeby były od razu mega nagrody ale je trochę poprawić zwiększyć ilość rzadkich kulek typu łamacz serc, odmrażającej dać naprawdę rzadkie nagrody i warte tych PLN/EURO wydanego na puchar bokora a
    nagroda na koniec miesiąca powinna być dodatkiem niczym więcej jak było z początku.

3. marek28!XXL

marek28!XXL Moguł forum

te nagrody są spoko , wpadnie czasami szaman , błogosławieństwo , sakwa cesarska lub pogromy , dni PD lub PE , prezenty loterii - mapa byka , wagi strzelca , kulek ktorych nie kupisz za perły ;p w sumie spoko to jest

4. GramFair

GramFair Okazjonalny autor

Raczej nie są spoko bo jak mam dostać przeciwpancerna (co mam kilka mln) czy np 5 kluczy, 10 medalionów nie 75K do PŻ tylko te co można już z mapy 50K PŻ mieć sorry ale to nie są spoko nagrody.

A za połączeniem jestem za mimo iż jestem z PL2.

5. marek28!XXL

marek28!XXL Moguł forum

GramFair - szacun za to co napisałeś pl2 i za połączeniem jesteś !! pozdro :D a z nagrodami tak , pancerna medaliony czy klucze otrzymujeszs :p ale nie co skrzynkę ;p kazdy ma dużo pancera i tez dostaje ale czasami , wkleje Ci moją historie ;p zobacz jak wyglada :p co tu zmieniać ;p ideolo w tym tylko prezentu z loterii brakuje ;p

Wrzuciłeś skrzynie Voodoo do pucharu Bokora (ilość: 10):
    10 x Smoczy ogień
    4500 x Amunicja "Pożeracz dusz"
    10 x Wielkoduszność Tritona
    10 x Nie do zatrzymania
    5 x Klucz
    2000 x Super-amunicja Voodoo
    3000 x Amunicja "Pożeracz dusz"
    2500 x Amunicja odmrażająca
    3500 x Amunicja Voodoo
    2000 x Amunicja "Pożeracz dusz"
    3000 x Amunicja "Potęga Voodoo"
    11 x Smoczy ogień
    2 x Sakwa pogromcy bestii
    5000 x Amunicja łamaczy serc
    3500 x Amunicja przeciwpancerna
    5 x Amulet Simbi
    4500 x Super-amunicja Voodoo

6. PLUTO.73

PLUTO.73 Moguł forum

ja jeszcze czekam ;p

7. marek28!XXL

marek28!XXL Moguł forum

w ostatni dzien jeszcze ebdzie trzeba wrzucic ;p

8. zlotnik2

zlotnik2 Stary wyjadacz

Łączenie bokora to mniej nagród głównych na megaserwer czyli szansa mniejsza.

9. marek28!XXL

marek28!XXL Moguł forum

no tak mniejsza .. ilośc osób co jest to mega server ..

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.