Wtyczka.

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika Twierdza, 22 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Twierdza

Twierdza Forumowy żółtodziób

Witam chyba każy z graczy obojętnie z którego serwera seafight spotkał się z problem walki a konkretnie wywalniu wtyczki z obserwacji sieci bigponit a konkretnie darkensaga można zaobserwować, że grać na koncie poprzez granie na stronce lub poprzez pobranie na komputer skrótu dzieki czemu gra nie jest wymagana wtyczka. Wydaje mi sie iż takie rozwiazanie na seafight także sie sprawdzi> Jeżli tez tak uważacie dajcie lubie to.

2. Treu1

Treu1 Zaawansowany

Lubie nie dostaniesz ale temat pochwalam :)

3. ChceszTopke[USS]

ChceszTopke[USS] Czeladnik forum

przydalo by sie pobranie na kompa gry, mniej lagow by bylo i szybszy dostęp do gry :)

4. Rozwiązanie jest dobre, ale wątpliwe, aby BP odstąpił od czegoś co jest ich atutem, a mianowicie właśnie tego, że wszystkie gry nie wymagają pobierania, lecz przeglądarki.

5. Roman52

Roman52 Moguł forum

6. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

To poco ja tak spaprali? Klient to najlepsze wyjscie, albo wykasowanie tych bezsensownych dodatkow, bez nich gralo sie super :p

7. Wycofanie aktualizacji jest jeszcze bardziej nierealne jak przerobienie gry na aplikację zewnętrzną :p Co nie zmienia faktu, że rzeczywiście grało się lepiej.

8. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Ale jakby wykasowali dodatki to moze duzo bledow zostaloby naprawione jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki :p

9. Ciekawe ile byłoby pretensji ze strony graczy, którzy włożyli dużo pieniędzy w grę ;)
    Naprawienie błędów nie powinno być kosztem czegoś innego :p

10. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Wiesz co, sam wladowalem kase i szczerze bym sie cieszyl jakbym stracil troche rzeczy wiedzac , nze inni maja tak samo na rzecz poprawienia efektywnosci gry. Teraz mi wogole sie niechce grac i przepada cala kasa i czas wlozony w konto i mysle, ze nie jestem sam w tym stwierdzeniu. :p

11. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

jestem dokładnie tego samego zdania co Ty:)

12. MOD_Leniuch

MOD_Leniuch Guest

Chwilowy "detoks" od SF i wrócicie do gry ^^.
    W mojej opinii klient również byłby najlepszym rozwiązaniem - ale co my tam wiemy ? Innym rozwiązaniem które miałoby sens to próba "postawienia" tej gry od początku małymi kroczkami, żeby nic nie umknęło. W tej chwili niestety sytuacja wygląda tak, że co event lub aktualizację pojawiają się nowe błędy a także jakieś "stare chochliki" które gdzieś tam w odmętach kodu programowania czyhały żeby pokazać co potrafią. Ja tam jeszcze póki co, żyję nadzieją, że w końcu przyjdą te lepsze czasy :).

13. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Detoks moze i dobry, ale czy to pomoze? Wolalbym zeby cos sie poprawilo, a nie widze ciagle dodatki, ktore psuja gre. Teraz problem z logowaniem wystepuje juz na stronie glownej co mnie dosc wkurza, a na mape morza zanim sie zaloguje to juz mam kilka wpisow o topce, masakra :p

14. wWp

wWp Okazjonalny autor

Lepsze już było. Zgodnie z Prawami Murphy'ego prościej jest napisać grę od początku niż ją poprawić (naprawiony jeden błąd aktywuje dwa nowe).

15. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Szkoda ze BP tego niezauwaza, chociaz mysle, ze niechce :p

16. MOD_Leniuch

MOD_Leniuch Guest

Przecież dla nas, jako graczy SF "błędy" to chleb powszedni. Zobaczymy, może coś ruszy w końcu w lepszą stronę - jak na razie lekko drgnęło. Trzeba liczyć na to że będzie dobrze. Mimo iż mówi się, że nadzieja matką głupich, ale także umiera ostatnia :).

17. Roman52

Roman52 Moguł forum

Przez wywalenie wtyczki traci się nieraz mapę bonusową np. słoneczną z amuletu.

18. MOD_Kali

MOD_Kali Guest

Brak aktywności w temacie. Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.