Wybór towarzysza

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ♫Architekt♫, 6 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ♫Architekt♫

♫Architekt♫ Forumowy żółtodziób

Ostatnio edytowane przez moderatora: 6 sierpnia 2016

2. Patrząc na kamienie jakie masz zamontowane w towarzyszu to na Twoim miejscu spróbowałbym zdobyć Zgniły kieł oraz Dąb i z tych dwóch zrobić jeden :)

MOD_Stark lubi to.
  3. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Aktualnie na czarnym rynku dostępnych jest 3 towarzyszy :
    - Dąb
    - Zgniły Kieł
    - Vomortis
    Rzeczywiście w twoim przypadku połączenie kamienia z towarzysza Dąb ( tego dającego bonus do obrażeń zadawanych armatami ) oraz kamienia z towarzysza zgniły kieł ( odpowiadającego za bonus do prawdopodobieństwa trafienia ) mogłoby być bardzo korzystne w twoim przypadku :)

4. ♫Architekt♫

A gdyby udało mi się zdobyć tylko jednego to który byłby tym bardziej odpowiednim?

5. Wydaje mi się że Zgniły kieł - da Ci większy bonus i powinieneś zauważyć różnicę w salwie.

6. ♫Architekt♫

MOD_CHRISTOFORO dzięki :)

MOD_Stark Tobie też dziękuję oczywiście :)

Posty połączyłam. Proszę używaj funkcji edytuj aby coś dopisać do poprzedniego postu. Nie pisz posta pod postem.
    Modlishka

Ostatnio edytowane przez moderatora: 7 sierpnia 2016
    SMOD_CHRISTOFORO lubi to.
  7. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Rozumiem że wszystko jasne, w takim razie pozwolę sobie zamknąć temat :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.