Wymiana dusz po evencie.

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Shokaku, 2 czerwca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Shokaku

Shokaku Analityk forum

· Czarny rynek zostanie zamknięty z końcem dnia 2 czerwca

Ludzie specjalnie zbierali dusze by wymienić je z końcem Czarnego Rynku a tu "niespodzianka"
    wymiana o 11.00 rano czyli 13 godzin PRZED ZAMKNIĘCIEM CZARNEGO RYNKU. Sorry Przed terminem Czarny sam się zamknął!!!
    Oczywiście ten termin nigdzie nie ogłoszony!!!
    Kto więc nie dokonał zakupu dostał kulki .Wielkie dzięki
    Pełna profeska.

Sam nie wiem czy to problem techniczny czy zapytanie.
    Oczekujemy przywrócenia dusz , Czarnego Rynku zgodnie ze wskazanym terminem.

..Zeetka.. lubi to.
  2. *GTL_Eviana*

*GTL_Eviana* Community Team Team Seafight

Opinię prześlemy do odpowiedniego działu. Niestety decyzja nalezy do nich.

3. arodikus

arodikus Okazjonalny autor

Popieram cię tutaj w stu procentach ziomek mało tego

!Był to poniedziałek 19:00!

!Był to czwartek godzina 20:19!

Ktoś zrobił tutaj wielki błąd ,kto? Nie mam pojęcia ,lecz nie dotarły prawdopodobnie wszystkie potrzebne informacje dla graczy.

A tu już wzmianka o wymianie ,która nastąpiła 25 godzin przed datą ,która została wcześniej nadana (pomimo ,że ja akurat nic nie straciłem to wstawiam się za graczem ,ponieważ gdybym był w jego skórze obrałbym tego co popełnił błąd ze skóry;p)

Screna możecie dodać na panel do PT tak na marginesie Niezła sobota xd

4. *GTL_Eviana*

*GTL_Eviana* Community Team Team Seafight

Również nie jestśmy zadowoleni z zaistniałej sytuacji. Jak już pisałam, opinię i niezadowolenie prześlemy :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.