Wymiana kluczy

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika *Łupacz_Czaszek*DG*, 28 stycznia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *Łupacz_Czaszek*DG*

*Łupacz_Czaszek*DG* Okazjonalny autor

Przeciesz to jest niezgodne z prawami konsumenta ??
    piszecie inna informacje a na koncu eventu dowiadujemy sie czegos innego zakupilem 40 tysiecy kluczy trudno z dniem dzisiejszym koncze gre po 8 latach :)
    Nie widze nic wiecej jak klamstwa manipulacji i innych negatywnych odczuc w tej grze mam nadzije ze starsi gracze przemysla sprawe i przestaniemy zasilac portfele tych bezurzytecznych ludzi.
    Wcale nie dziwie się ze tyle kont lata na botach
    Co stanie się z moimi kluczami specjalnymi na koniec wydarzenia?

Klucze będą wymienianie 1:1 na zwykłe klucze do skrzyń.

*Nazwy NPC mogą odbiegać od tych podanych w ogłoszeniu. Po wprowadzeniu eventu zostaną odpowiednio poprawione
    Ahoj Piraci!

Wymiana poewentowa rozpocznie sie jutro o godzinie 12.00.

W związku z bardzo tanimi kluczami eventowymi postanowiliśmy że ratio wymiany będzie wyglądać następująco:
    1:0,5. Czyli za dwa klucze eventowe otrzymacie jeden zwykły klucz.

Wasza Ekipa Seafight!

2. Ħάllσωєєη

Ħάllσωєєη Czeladnik forum

ty zakupiles 40tys a ja 300tys i kto jest w wiekszej....?

3. sidok

sidok Czeladnik forum

Nie ma się co licytować o to kto gorzej wyszedł (dla 1 100 kluczy będzie bardziej wartościowe niż dla 2 100k kluczy). Wszysty jesteśmy w plecy jak zwykle.

4. Ħάllσωєєη

Tak dlatego ja za wszelka cene bede domagal sie zwrotu krysztalow i im tego nie odpuszcze

$_DG_$™87 lubi to.
  5. sidok

sidok Czeladnik forum

co zrobisz z 600k kryształów? :) Gdyby nie cena kluczy to ja nawet bym nie spojrzał na kryształy. Perełki spowrotem jak już.

+ napiszą Ci, że oni za to nie odpowiadają i jak chcesz się kłócić to pisz do niemiec

banda złodziei

6. Ħάllσωєєη

chodzi o zasade wydalem krysztaly niech oddaja krysztaly..tyle ze nie oszukujmy sie od samego poczatku bylo ze klucze wymieniane sa w skali 1:1 a nie nagle robi sie co innego

7. *Łupacz_Czaszek*DG*

*Łupacz_Czaszek*DG* Okazjonalny autor

Dokładnie ja z dniem dzisiejszym zaczynam działania w ta stone . TO SIE NAZYWA KRADZIEŻ poprzez manipulacje nieprawdziwymi informacjami.Bylem graczem ktoru lubial i mogl sobie pozwolic na rozne pakieciki dzisiaj ani 1 zł nie zobaczycie odemnie :)

8. sidok

sidok Czeladnik forum

Obawiam się, że jedynym skutecznym środkiem byłby bojkot zakupów calego serwera, a nie mam złudzeń, że tak się stanie. :(

9. Złodzieje na każdym kroku okradają graczy jak tylko mogą

10. szamankasc

szamankasc Moguł forum

nie ważne ile kto kupił ważne jest to co oni odwalili, oszukali nas wszystkich

w zeszłym roku był ten sam event i klucze też były w takiej cenie, a po evencie była normalna wymiana 1:1

11. Gradzia

Gradzia Forumowy żółtodziób

ulepszy szrapnela:p

12. Ranges

Ranges Zaawansowany

Dokładnie, gra nie warta złamanego grosza.

13. psychokowboj

psychokowboj Czeladnik forum

Czemu nas oszukujecie !!!! Idz na zakupy do sklepu zapłać za nie a pózniej sklep upomni sie o dopłate po kilku dniach kazdy by taki sklep wyśmiał tak jak teraz śmieje się z was społeczeństwo SF a za złą cene , sprzedzaz odpowiadacie wy wiec brać na klate swoje błędy . Tu jest jasno napisane jak dawaliście event "Klucze będą wymienianie 1:1 na zwykłe klucze do skrzyń" odpowiedzialnemu za to dał bym rękawicą w twarz taki człowiek nie jest godzien prowadzić gierek karcianych WSTYD !!!

Ostatnie edytowanie: 28 stycznia 2019
  14. Shokaku

Shokaku Analityk forum

Bojkot zakupów ??? No nie żartujcie . Już widzę jak niektórzy rezygnują z pakietów dzięki którym mogą poczuć się wielcy :D:D:D

Ks.Natanek lubi to.
  15. tumak2206

tumak2206 Forumowy żółtodziób

Po zmianach cena z rabatem+ wyspy -zniżką koszt 1 klucza zwykłego (po zamianie) potrzeba 4 kryształy = 740 pereł za klucz więc jest i tak dużo taniej jak normalna cena 900 pereł, niema co narzekać wychodzi się z zyskiem i cena jest równa dla wszystkich.

16. (L)egionista_1916_

(L)egionista_1916_ Czeladnik forum

tumak2206

Wyobraź sobie mądralo że nie każdy miał taką możliwość, wiem że jesteś żałosnym egoistą i myślisz tylko o sobie !
    Gardzę takimi pustakami jak Ty ;)
    Pozdrawiam :)

17. $_DG_$™87

$_DG_$™87 Zaawansowany

Chyba sobie kupicie. nie po to wydałem 25 mln pereł bo jest taniej żebyście mi teraz to zabrali.Teraz wychodzi mi normalna cena więc nie potrzebuje tych kluczy. Kupiłem te klucze bo były tanie. Skoro nagle drożeją żądam odwrócenia transakcji, zawsze kazdego gracza odsylacie do faq, kiedy gracz trzyma sie faq dymacie go jak sie tylko da. nikt normlanie nie kupowałby takiej ilosci kluczy gdyby była normalna cena . wydałem pln na rabat, wydałem wszystkie perły czyli 25 mln bo nadarzyla sie okazja, pomyslalem ok warto zwroca sie z czasem ., teraz zostałem bez perel , i tylko z polowa kluczy ktore kupilem.

Ostatnie edytowanie: 28 stycznia 2019
  18. $_DG_$™87

$_DG_$™87 Zaawansowany

i co z tego ze troche taniej. ale nikt by nie wydawął wszystkich perel jakby wiedzial ze bedzie taka cena. wez sie zastanow co ty piszesz

19. $_DG_$™87

$_DG_$™87 Zaawansowany

juz nawet nie chodzi teraz o perły . skoro tak traktujecie graczy i okradacie go beszczelnie. to jaki sens ma dalsza gra??? przeciez odechciewa sie wszystkiego po tym co zrobilisie

20. Reaper*

Reaper* Stały bywalec

bo BP moze oszukwiac graczy a Polska ekipa temu przyklaskuje specjalnie wprowadzajac graczy w blad gdy gracze pytali kilkukrotnie nawet samego ba pp twierdzil zawsze ze tak pozostanie bo takie mial cudowne info i teraz sam wrzuca info ze jednak nie jak pelno falszywych osob w bp :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.