Wymiana

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika ORPGRYF, 1 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ORPGRYF

ORPGRYF Forumowy żółtodziób

witam wydaje mi sie ze wszystkim graczom spodobalby sie pomysl azeby moc handlowac towarami miedzy soba pomyslcie nad tym pozdrawiam

$cwieku1980$ i delek lubią to.
  2. delek

delek Naśladowca mistrzów

bylo by dobre posprzedawac za pare tys perel slabym gracza ful armat 50 f ;)
    ale ile bylo by oszostw jak w sumie kazdy ma kajaka i polowa graczy na tym kajaku ma boniare z kilkoma mln prel posprzedawali by armate za kilka mln perel.

3. Cordione

Cordione Czeladnik forum

Witam,
    By wykluczyć ryzyko, o którym wspominał Delek wystarczyłoby:
    Maksymalna przedmiot może być wystawiony za nie więcej niż np. 50% ceny początkowej. Oczywiście wartość ta do ewentualnej modyfikacji.

Ostatnie edytowanie: 10 lutego 2015
    _rodrigez35_ lubi to.
  4. -υикт-1

-υикт-1 Mieszkaniec forum

pomysl nawet mi sie podoba bo mam na swoim koncie od groma 50f i 55f z przydaly by mi sie perelki na admiralskie bo niestety jeszcze sporo brakuje

5. Errew

Errew Hrabia forum

To wszystko juz bylo... zapomnieliscie chyba ze niektorzy maja cala mase takich armat zbugowanych i tylko czekaja na taka okazje niestety bo pomysl oczywiscie dobry ale

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.