wypolerowane lufy

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika out`git, 8 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. out`git

out`git Okazjonalny autor

witam, może tutaj ktos okaze choc cien zainteresowania, mam problem z lufami, mianiowicie:
    ostatniego dnia eventu dyniowego skonczyly mi sie one o 23.25, moglem je kupic od razu, tak tez zrobilem, lecz nie byly one widoczne na morzu i slawa nie byla wyzsza, wchodze w czarny rynek a tam mam rzekomo mozliwosc kupienia luf, ktore kupiem znowu lecz mi ich nie dodalo, potem bylo 24 i czarny rynek sniknal, po krotkiej korespondencji z supportem oddano mi 2x250 esencji, grzecznie czekalem na czarny rynek za perly, no i doczekalem sie, kupilem poklad szaniec, sciane mgly ale luf nie widzialem i od tamtego czasu minely dwa tygodnie w ciagu ktorych support ciagle wysyla mi standardowy tekst, ze prosza o cierpliwosc, mam dosyc czekania, zwlaszcza, ze na czarnym rynku bedzie mozna znowu kupic dodatki, ktore skonczyli mi sie wczoraj bodajze i widze i poklad szaniec i sciane mgly ale luf nie widze i podjerzeewam, ze nie bede ich widzial, zglaszam skarge na osobe obslugujaca moj ticket (2013112010016203) bo mam juz tego dosyc, support mnie olewa, juz 3tygodnie i podjerzewam, ze nadal bedzie to robil , zwlaszcza, ze ponownie sglosilem ten sam blad co 3 tygodnie temu!!!

2. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

out`git, w problemie wypolerowanych luf nie jesteś sam. Było kilku graczy z podobnymi kłopotami.
    Pomimo dotychczasowego niepowodzenia w rozwiązaniu problemu, napisz ponownie do supportu i opisz dokładnie sytuację. Postaramy się zaradzić problemowi na ile to będzie możliwe.

3. out`git

out`git Okazjonalny autor

po ok. miesiacu widze lufy na czarnym rynku, temat do zamkniecia

4. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Tak więc temat - zamykam i pozdrawiam.:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.