Wyposażenie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika john009, 16 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. john009

john009 Koneser forum

Wchodzę w ikonę statku na morzu i w wyposażenie/wartości i tam mogę dokupić 18 miejsc na armaty a jak wchodzę w ikonę statku i magazyn to mam 112 miejsc na broń i efekt + 1 miejsce. Jak to rozumieć ?

2. Wszystko dobrze :)
    Bynajmniej jak patrze na mój statek;)
    Ja mam napisane w magazynie 130 +1 jak piszesz..
    Wiec jak masz możliwość dokup I uzupełnij o tyle armat :)

3. john009

john009 Koneser forum

Ale ja mam więcej armat. Na statku 223 i dużo zmagazynowanych. Tylko miejsc na rozbudowę za perły 18 a nie 112. Nie ogarniam.

4. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Maksymalnie możesz mieć 130 wykupionych slotów, a zatem jeżeli już kupiłeś 112 miejsc na armaty to pozostało ci do zakupienia jeszcze 18. Tam gdzie kupujesz sloty wyświetla Ci się tylko liczba slotów ile możesz jeszcze dokupić, a nie całkowita ilość slotów.

SMOD_*Angua* lubi to.
  5. john009

john009 Koneser forum

aha czyli 112 już kupiłem w różny sposób a zostało jeszcze 18 i koniec ? oczywiście nie licząc kaszteli i talentów, które zwiększą liczbę możliwych w posiadaniu armat ?

6. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

130 armat sloty 12 armat kasztel dar poklad mojo 2x poklady za kase po 10 armatek z ligi mozesz armaty jeszcze wsadzic ale musisz byc wysoko w rankingu

SMOD_*Angua* lubi to.
  7. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Tak :) jest właśnie jak myślisz, reszta miejsc na armaty to już tylko dodatki i wzmocnienia tak jak ci wymienił Cezary.1992

8. john009

john009 Koneser forum

dzięki :)

9. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

W takim razie czy masz jeszcze jakieś pytania?

10. john009

john009 Koneser forum

Nie, wszystko jasne. Jesli chcesz, to zamykaj

11. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Zatem na życzenie zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.