Wyskakujący błąd w chromie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Ullisses, 18 stycznia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ullisses

Ullisses Czeladnik forum

Witam! Od wczoraj będąc na mapie morza wyskakuje mi okienko "Strona nie odpowiada". Gram na chrome, nic nie doinstalowywałem, odświeżanie strony, czyszczenie przeglądarki nie pomaga. Okienko wyskakuje tylko na stronie Sea. Kolejny błąd? jak ktoś ma podobny problem niech pisze a ekipę proszę o zgłoszenie. Pozdrawiam

2. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Tak. Większość Graczy ma problemy z przeglądarką Chrome. Zmień jak Możesz na razie przeglądarkę na inną. Problem został już dawno przekazany wyżej - Musimy czekać.

3. Ullisses

Ullisses Czeladnik forum

U mnie problem sięga głębiej. o ile na chrome wyskakuje tylko okienko to grać mogę normalnie, natomiast na mozilli i explorer po zalogowaniu się na mapę morza przestaje działać sterownik ekranu. Także dzięki za poradę ale pozostanę przy chrome mimo okienka, mając jednocześnie nadzieję że szybko coś z tym zrobią. Temat do zamknięcia lub połączenia z drugim, który już istnieje. Pozdrawiam

4. stary_trolson

stary_trolson Młodszy ekspert

Ja przełączyłem się na operę i gra chodzi bez zarzutu.

5. Ullisses

Ullisses Czeladnik forum

tej przeglądarki nie używałem, dzięki za sugestie, spróbuję:)

6. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Dobrze. Na razie tematu nie będę zamykał, poczekamy i Daj proszę znać czy będzie działać na przeglądarce Opera, pozdrawiam.

7. Ullisses

Ullisses Czeladnik forum

Na operze też nie ale poczytałem trochę że flash z chrome nie działa z innymi przeglądarkami więc instaluję flasha dla innych przeglądarek. Zobaczymy czy to coś da:)

8. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

na pewno coś da bo jeżeli nie miałeś tego zainstalowanego to nie ma opcji że gra na innych przeglądarkach będzie działać :)

9. Ullisses

Ullisses Czeladnik forum

Trochę dało Walker sterownik ekranu wytrzymuje za to komp się zawiesza jak wejdę na mapę morza :D tak się dzieje i na operze i na Mozilli i na IE, chyba będzie trzeba zaprzyjaźnić się z wyskakującym okienkiem w chrome :D pozdrawiam

10. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

chyba masz za słabego kompa skoro się wiesza:) mój też nie jest pierwszej nowości ale jakoś grać się da. sprawdź jeszcze czy żaden inny program nie obciąża systemu.

11. Ullisses

Ullisses Czeladnik forum

Walker z pewnością masz rację, lapek na którym występują te problemy pierwszej młodości nie jest. Powoli siada chyba grafika bo nawet filmy na AllPlayer zaczynają przycinać. Na nowszym lapku nie mam problemów z innymi przeglądarkami :D Problem tylko w tym że na nowym lapku siedzi cała rodzinka a do tego nikt mi się nie wtranca no i sentyment jest :D Dzięki i pozdrawiam.

P.S. temat można zamknąć chyba, że uznacie że jest przydatny:)

12. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

A no to jest problem, trzeba Im podrzucić starego i nowy wziąć .:p Myślę ze już wszystko jest jasne. Temat - zamykam i pozdrawiam.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 20 stycznia 2014
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.