Wyspy

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika Patrykhg12, 4 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

czy chcieli byście żeby Cadoc bil więcej ?

1. Tak

19 głos(ów)
    51,4%
  2. Nie

18 głos(ów)
    48,6%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

Witam jak wszyscy wiemy gra idzie do przodu dali ostatnio 15% na obrażenia w wieże słyszy się tez ze niebawem będzie więcej... ale o tym nie będę pisał mianowicie proponuje żeby różnica pomiędzy menirem a cadoc była większa... w HP jest różnica i to widoczna gołym okiem ale obrażenia są porównywalne do menira czyli jakieś 2k ? tak ze ja bym proponował je zwiększyć do 10-15k obrażeń na które nie ma wpływ pancerz..bo z tego co mi wiadomo kiedyś żeby zdobyć wyspę to był wyczyn bo dziś to chyba starczy jedna elita i sobie może sama przejąc :p ja tu nie proponuje zwiększenia HP żeby wam więcej kulek szlo ale tylko obrażenia zadawane przez wieże żeby wyspy mogla sie tez trochę sama bronic.. wiem również ze niektórzy powiedzą ze płacze bo perły wydajemy na cadoc tylko nie wiem czy wiecie ale to wy i tak więcej wydajecie na kulki w cadocka niz wybudowanie go chyba ze będziecie bić z pustaka :)

tak ze co myślicie? ja osobiście myślę ze to dobry pomysł żeby ludzie mogli przejąc wyspę na dłużej niż na 1 dzień bo naprawdę teraz pływają takie statki ze to nie wyczyn przejąc wyspę.. a utrzymać na kilka dni to juz problem

ps widze widze błąd :p tylko nie wiem jak poprawić :(

Ostatnie edytowanie: 4 września 2015
  2. Czort

Czort Młodszy ekspert

Dobry pomysł lecz troszkę trzeba go udoskonalić:
    - czas na zmianę wierz na jakieś inne teraz to tylko dwa typy się stawia menir i cadoc
    - wygląd całej wyspy
    - można dodać funkcje reperowania w wyspie statku
    - w obrębie wyspy zwiększa się siła ataku statku broniącego
    - przede wszystkim zwiększenie zasięgu oraz hp wież
    - zmiana kosztu postawienia wież
    - nowe dodatkowe priorytety z posiadania mapy

3. adax75

adax75 Mistrz forum

taaa...wież to raz ,zasięg na całą mapę żeby inni nie mogli pływać itd...ja brzoza , ja brzoza jak mnie słyszysz :confused: odbiór :p

4. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

powiem tak porobili podstawy po ponad 500k zrobili nowe armatki.. rakietki które wala ponad 20k nawet żeby strzelać z kilku na raz ale wież nie zmienili które strzelają ledwo 2k tak ze gdzie tu sens i zabawa... wszystko pięknie ładnie ale to chyba wyspa powinna byc silniejsza od nie jednej elity żeby była jakaś tam zabawa a nie postawieniem statku i przyglądaniu sie kiedy ten cadoc padnie :p

5. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Jeżeli mieliby zmienić poziom trudności zdobycie wyspy, czyli wlasnie większe szkody wież, itd. itp. to jednocześnie powinni zmienić bonusy jakie daje posiadanie wyspy żeby było je poco w ogóle odbijać, bo po co komu bić wyspę skoro bonusy są takie jak teraz, prawie w ogóle nieużyteczne. Tak jak kilka postów wyżej ,,nowe dodatkowe priorytety z posiadania wyspy" żeby przebijanie ich miało znaczący sens w grze.

6. ๖Ðaνγ♣JΦиεŞ™

๖Ðaνγ♣JΦиεŞ™ Wielki mistrz forum

Nie wiem czy próbowałeś już sam odbić taką wyspę w cadocach,ale chyba nie,bo z tego co piszesz na to wychodzi. Jedna elita nie ma szans odbic całej wyspy w cacocach(chyba,że cały dzień,lub lepiej,bez przeszkadzania ze stropny innych),a tym bardziej jak napisałeś,postawienia statku niech bije. Nawet z przeciwpancernej. Aliansem z elitarek jest to parę minut.Dobrze jest jak jest,i oby większe salwy w wyspy były. Dawniej właśnie jedna,dwie elity z porządną podstawą,lub bractwa,mogły przejąc wyspę.

7. hitaka

hitaka Młodszy ekspert

Witam

Teraz zdarza się, że jedna osoba przebije wyspę ale tak samo jak ją zdobyła, może też ją szybko stracić. Nawet jeśli Twój pomysł by przeszedł to się zastanów nad odwrotną sytuacją. Obrona wyspy będzie łatwiejsza i może się zdarzyć, że w życiu nie przebijesz wyspy bo jedna mocna elita przy pomocy tych wież obroni wyspę przed przejęciem, więc może się okazać, że nigdy nie przebijesz wyspy.

Pozdrawiam

8. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Wyspę powinno być trudno zdobyć, jestem za zwiększeniem HP wszystkim wieżom i salwy. Sugestia przekazana wyżej, pozdrawiam.

Cezary.1992 i Patrykhg12 lubią to.
  9. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

I właśnie o to chodzi, przebicie wyspy to musi być to coś, było by to możliwe tylko z większą ilością graczy, teraz mamy przeciwpancerną, do tego dojdą kasztele które zwiększają szkody w wieże, do tego talent 6/6. Pomysł dobry, tylko tak jak pisałem niech posiadanie wyspy niesie ze sobą takie bonusy które byłyby warte tego odbijania.

Patrykhg12 lubi to.
  10. 1oonn

1oonn Czeladnik forum

jestem za:)

11. hitaka

hitaka Młodszy ekspert

Witam

Był rzucony temat "Jak zachęcić nowych graczy..." 70 talentów, nowe kasztele, kamyki, armaty i poziomy armat i na to jeszcze przecudowny pomysł zwiększenia HP i salwy wieżom. Nic tylko pogratulować. Bardzo zachęcające, zwłaszcza dla nowych graczy i nie tylko.

Pozdrawiam i gratuluję rozsądku.

12. To są 2 różne tematy i nie mają ze sobą nic wspólnego. Przecież nikt nie każe graczom wpływać pod wyspę i pozwalać się ostrzeliwać...
    A przy obecnych możliwościach 60 mln PŻ wieży to prawie pestka dla kilku graczy. Chodzi tu o to, że wyspa powinna być czymś trudniej osiągalnym - i bonusy z tego płynące adekwatne do osiągnięcia.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.