wytyczne

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika .TERROR1., 19 kwietnia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. .TERROR1.

.TERROR1. Forumowy żółtodziób

Witam nie wiem kto to wymyslił i dał taki opis ale.. kupiłem wytyczne na 5 lvl zrobiłem i stwierdziłem ze kupie sobie jeszcze 6 lvl i co sie okazało ze kupic nie mozna bo trzeba było zachowac te juz kupione opis fatalny . Wystarczylo napisac jesli chesz kupic lvl 5 i 6 zachowaj je nic nie rób z nimi bo nie kupisz . Brawo dla tych co takie rzeczy wymyslaja a wystarczyło kupic jeden odblokowujesz drugi i koniec a nie jakies dziwne akcje no trzeba zostawic brawa dla BP

Ostatnie edytowanie: 19 kwietnia 2024
  2. SТΛИÐΛЯÐ

SТΛИÐΛЯÐ Forumowy żółtodziób

Tez zauważyłem bez sensu Powinni to oddać jak ktoś musiał 2x kupic bo ulepszył bezsens

3. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Nie da sie kupic drugi raz:p

4. SТΛИÐΛЯÐ

To jeszcze lepiej fajnie, ze was to cieszy ze sobie jaja z graczy robią:)

5. **Profesor**

**Profesor** Młodszy ekspert

ten sam problem z mako poz.6 ... wytyczne na władców też się zablokowały po crafcie.. żałosne. Bo opisy totalnie nieczytelne. Opisu akcji za wczasu brak

6. SТΛИÐΛЯÐ

Może Częśki to odblokują.....