Wzmocnienie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ™ℓαωєη∂σωу™M00, 25 kwietnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. witam od kiedy na czarnym będzie wzmocnienie dostępne

2. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Wzmocnienia są już dostępne na czarnym rynku. O jakie Ci chodzi wzmocnienie??

Ostatnio edytowane przez moderatora: 25 kwietnia 2014
  3. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Pojawiło się również już na czarnym rynku jednak jest ograniczenie:

Tylko piraci, którzy mają mniej niż 200000000 punktów doświadczenia, mogą kupić ten przedmiot.

™ℓαωєη∂σωу™M00 Czy Masz jeszcze jakieś pytania do tego tematu??

4. kemoT

kemoT Książę forum

Nie za duży ten próg PD? Ja nie jestem w zadnym aliansie i nie mam jak bić teraz tego PD a normalnie grając mam go tylko 36 mln.

A co daje to wzmocnienie i ile ono kosztuje?

5. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Nie mam wpływu na wprowadzane zasady w E vencie. Koszt wynosi x50 przeklętych i 20.000 pereł. Daje dodatkowe 75.000 HP. Zapraszam do zapoznania się z FAQ-->
    Przedmioty i akcesoria

6. kemoT

kemoT Książę forum

Przepraszam ale nie widzę informacji o tym wzmocnieniu w FAQ. Czy napewno znajduje się ona tam?

7. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Tak, znajduje się tam ono gdyż było już wcześniej dostępne podczas Eventu "Odwilż".
    Zobacz dokładnie, pozdrawiam.

8. kemoT

kemoT Książę forum

Zwracam honor, faktycznie jest tam info o tym wzmocnieniu. Przyznam, że myślałem, że jest to nowy dodatek i szukałem go na dole tej listy, poza tym obrazek zwiazany z tym wzmocnieniem nie za bardzo kojarzy mi się ze stalą nierdzewna :D

SMOD_Mróz lubi to.
  9. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

Wszystko wyjaśnione. Temat zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.