Xbox X/S & PS5

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika arcancrac, 26 maja 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. arcancrac

arcancrac Forumowy żółtodziób

Czy istnieje jaka kolwiek szansa aby bigpoint poszerzył horyzonty i stworzył seafight konsolowego.

2. -Johny_Bravo-

-Johny_Bravo- Mieszkaniec forum

Ale teraz to dałeś xD Oni nie potrafią ogarnąć gry przeglądarkowej i stworzyć normalnego klienta z unity a Ty chcesz żeby na konsole zrobili :D

3. arcancrac

Ostatni raz grałem w seafight 10 11 lat temu wtedy to wchodziły 27 i 30 elity więc też nie ogarniam czyli jest źle z tą grą teraz czy jak ile trzeba poświęcić czasu i wydać kasy żeby mieć pirackiego księcia że 100tys zl

4. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

A po co komu ranga ?:D

5. arcancrac

Jak już się wypowiadasz w moim temacie to nie wybieraj sobie pytań tylko staraj się odpowiadać na wszystkie A ranga już ci mówię po co Dla lansu oczywiscie he
    Żeby być niezależnym piratem np też albo
    Dołączyć do jakiegoś bractwa normalnego
    Ile teraz jest aliansow
    Dalej siedzi w aliansie 4ch jakichs wodzirejow i dyktuja ci jak masz grać
    Ja dolaczylem do bractwa ale mnie jakiś wodzirej stwierdził żem kret konto posialem chciałem pograć sobie kilka lat potopic polansowac się itd jest sens grać inwestować od zera
    Ile trzeba miesięcznie zainwestować żeby być pro 1000zl
    Który serwer jest najnowszy
    Pl1 i pl2 dużo graczy jest na serwach
    Który serwer polecacie

Ostatnie edytowanie: 26 maja 2021
  6. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.