Zablokowanie statków podwodnych na morzu

Temat na forum 'Pomysły & Sugestie' rozpoczęty przez użytkownika LanGGusta, 3 grudnia 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy zablokować statki podwodne na zwykłym morzu?

Ankieta zostanie zamknięta dnia 17 grudnia 2025 o 17:39.
  1. Tak

100,0%
  2. Nie

0 głos(ów)
    0,0%
  1. LanGGusta

LanGGusta Forumowy żółtodziób

Witam, mam sugestię. Chodzi o statki podwodne i ich obecność na morzu, a konkretnie o zablokowanie ich na normalnym morzu bo mechanika jest trochę zepsuta mam całkiem dobry statek może nie najlepszy ale to trochę do kitu, że ktoś nagle się wkurza jak się go stopi i nagle podpływa na jakiejś niewidzialności i ściąga mnie na jednego hita bez możliwości zareagowania bo nawet go nie widać. Po rozmowach z wieloma graczami słyszałem, że mało komu się w ogóle te statki podwodne podobają. Rzucam zapytanie i do użytkowników forum i do twórców co by powiedzieli na taką zmianę? Statki podwodne na swoje mapy a zwykłe na swoje by było sprawiedliwiej ewentualnie do podwodnych dodać więcej map dla nich by było więcej miejsca do bitki :3

2. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Podobnych tematów było już wiele, niestety na ten moment producent nie zamierza wprowadzić zmian w tym temacie.

3. haha chyba jestes niepowazny :D ludzie robili i robbia po to te lodzie zeby sie tym bawic. nikt ci nie zabrania zrobic lodzi podwodnej

4. *PITER2979*

*PITER2979* Moguł forum

popieram ta porazka zwana atlantyda powinna byc oddzielona os nautiki bo niema nic wspolnego z gra piracka

*Mruk* lubi to.