Zacinanie się gry

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika •Xenok•, 21 lutego 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. •Xenok•

•Xenok• Czeladnik forum

Witam. Mam problem z zacinaniem się seafight. Specyfikacja komputera:
    Karta Graficzna: Nvidia GeForce GT220
    Pamięć RAM: 4GB
    System: Windows 8.1
    Procesor:Intel core i3 2.93GHZ

2. MAJTEK™

MAJTEK™ Książę forum

Coraz więcej takich pytań.. :D
    Korzystałeś z tych rad , w podanym niżej temacie ?

--->KLIK<---

3. widmo

widmo Czeladnik forum

witam mam to samo i juzsie przyzwyczajam powoli ze topi mnie gracz który przy braku lagów nie miał by nic do powiedzenia czasem nawet nie walcze bo szkoda sie denerwowac jak nie dam rady przez 20sek. zaznaczyc goscia nawet skrolem masakra jakas a jakgo zaznacze to mi tak scina ze nie wiem gdzie płyne stabilnie ino mi sie gra jak stoje wmiejscu i strzelam do bota wej na moje posty może cos tam znajdziesz dla siebie

4. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Szczerze u mnie jest to samo przy maks grafice, szczegóły wysokie, przy kazdej oddanej we mnie salwie gra mi się lekko zwiesza, a jezeli wróg uzywa kul super voodoo to juz w ogole tnie niemilosiernie :p Niestety to chyba wina słabego sprzętu. :p Moj laptop jest zaśmiecony takze to moze dlatego.

5. •Xenok•

•Xenok• Czeladnik forum

problem występuje wtedy gdy ktoś walnie do mnie z voodoo lub rozświetlaka

6. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Zgadza się u mnie jest to samo, w sumie teraz jest troszkę lepiej bo wyłączyłem kilka procesów w komputerze, zrobiłem lekki porządek i jako tako nie ścina tak jak wcześniej.

7. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Format C: , a jak to niepomoze zrezygnuj z gry, nie bedziesz sie denerwowal bo to co sie tu dzieje to normalna masakra :p

8. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

9. Brak aktywności w temacie zamykam:D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.