Zadanie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Patrykhg12, 15 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

witam mianowicie miałem zadanie żeby uwalić 5m admirałowi zrobiłem to wystrzelałem w niego ponad 60k pożeracza dostałem 90k perełek ale musiałem wyjść z gry i wróciłem po kilku godzinach no i ide oddać zadanie i sie okazuje ze nie mogę oddać :p zadanie niby jest na minusie -40125 ale jak otworze zadania to pisze mi 5040125/5000000 to chyba wykonałem co nie ?:p to w jaki sposób teraz mogę ja oddać mam strzelać do admirała z regenerującej by to było na plus a nie na minus ? mam pisać do suportów czy to sie samo naprawi ?

chyba ze z regenerującej będę w niego strzelał i sie naprawi ? jak myślicie ?:p

Ostatnie edytowanie: 15 października 2014
  2. CM_NCIS

CM_NCIS Guest

Miałem podobnie raz, wystarczyło dobić pż które miałem na minusie, w Twoim przypadku oddać jeszcze jedną salwę admirała, jeśli to nie pomoże, niestety raczej będziesz musiał przerwać misję i zacząć ją od nowa. Admirały są opłacalne na perły więc wielki ból to nie jest :)

3. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

CM skoro miałeś taki błąd na pewno zgłosiłeś wiec czemu nie naprawili tego ?? nie wiem jak inni ale ja jestem w tej grze można powiedzieć pontonik dla dzieci i dopłyniecie do admirała jest nie możliwe bez niewidki nie wiem kiedy moje bractwo znowu będą robić admirała pewnie za kilka dni jak kulki z alfonsów uzbierają i ja tez.. no ale nagrodę za wykonane zadanie powinienem dostać wiem ze 5k kulek to mało ale zawsze cos jak sie nie posiada nic

4. dynia432

dynia432 Naśladowca mistrzów

[...]

<---- miałem podobnie tylko z grubasem że ubiłem a pisało że muszę ubić ich 0 :D i takie numery mi odesłali xD

Ostatnio edytowane przez moderatora: 15 października 2014
  5. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Tym razem upominam. Proszę nie publikować na forum korespondencji z suportem, pozdrawiam.

6. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

no i po resecie muszę znowu 5m uwalić nie ma co super te zadania :p powinno sie tych odpowiedzialnych za server na latarnie za coś :p błąd za błędem pogania błąd a ci słabo rozwinięci muszą cierpieć powinniście za każda nawet mały błąd zrobić rekompensatę nawet nie wielka i wy byście byli w porządku a my zadowoleni ze cos dostali ale jak ktoś cos używa w niecnych zamiarach to dostanie zazwyczaj bana bo przecie błędu nie można używać no ale błąd może nas robić na szaro i niby sie nic nie dzieje :( przecie każdy myśli nie musisz grac a gra za darmo tak ze nie marudź ...:p oby tylko to było jednorazowo bo jak tak dalej to będzie ze 5k kulek tu potem gdzieś znowu 5k no to sie uzbiera ładna sumka

7. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Dawno Event zakończony - zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.