Żagle i topka

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Develey, 27 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Develey

Develey Czeladnik forum

Witam mam taki problem/pytanie mianowicie, podczas gdy zakładam żagle to po topce same mi się zakładają te same żagle. Z żaglami za złoto nie ma z tym problemu ale jeśli chodzi o elitarne to naprawa żagli po dobrym "ping-pongu" na mapie, troszkę się już odczuwa w perełkach.
    Idzie to jakoś wyłączyć?

2. Na mapie morza w paskach jest inwentarz i masz tam żaglomistrza - wyłącz go :)

3. Develey

Develey Czeladnik forum

Nie chodzi o to, że żagle mi się naprawiają. Tylko o to że same mi się zakładają, a zaglomistrza nie posiadam :)

4. Wydaje mi się że zakładają się ciągle te same tylko naprawione przez żaglomistrza. Sprawdź dokładnie czy masz żaglomistrza oraz czy po topce ilość żagli Ci ubywa ...

5. Develey

Develey Czeladnik forum

Mam 25 elitarnych żagli, i zakładają mi sie same do momentu az wszystkie nie są zniszczone :(

6. MOD_Bushido

MOD_Bushido Moderator Team Seafight

Niestety tak już jest :( Jedyna metoda to naprawić 3 żagle zawsze po topce nie więcej ... Masz jeszcze jakieś pytania ?

7. Develey

Develey Czeladnik forum

Nie można zamknąc :)

8. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

W takim razie na życzenie zamykam ;).

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.