Zakup poeventowy

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zlotnik2, 4 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zlotnik2

zlotnik2 Stary wyjadacz

Witam, mam po evencie 311 dusz żółtych oraz 93 zielone, chciałbym zapytać czy warto zakupić 403 harpuny żelazne?

2. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Owszem jeśli czujesz taką potrzebę. Wszystko zależy od tego co wolisz robić podczas akcji specjalnych oraz stopnia rozwoju twojego konta. Dla silniejszego konta na pewno lepsze były by dary asklepiosa, czy też sokole oko, które są bardzo pomocne w walce z wrogiem. Pamiętaj, że są to tylko harpuny wyrządzające 250 obrażeń.
    Dla porównania za tą samą ilość dusz będziesz miał 31 darów asklepiosa lub 930 sokolego oka.
    Dusze promieniujące (żołte) warto zainwestować w straconą miłość, przez którą możesz sobie zmniejszyć koszty bicia npc.
    Jednak jest to twoja własna decyzja, ja tutaj podałem tylko propozycje ;).

3. zlotnik2

zlotnik2 Stary wyjadacz

Dziękuję za bardzo pomocną odpowiedź, temat już można zamknąć.:)

4. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

najlepsze kołeczka :) tego nigdy nie za wiele przy dobrych eventach lecą jak woda co do harpunów z 250 można zrobić i będzie ponad 500 :) a jak to słabe konto to zapomniałeś wspomnieć armatki 60tki zawsze to kilka sztuk do przodu :)

MOD_Tesla lubi to.
  5. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Zatem na życzenie zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.