Zakupy amunicji fosforowej

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -matka-, 8 marca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -matka-

-matka- Czeladnik forum

Przy evencie "Zew czyśćca" na czarnym rynku można było za perełki zakupić 100 pakietów amunicji fosforowej. Zakupiłem tylko 50 i zniknęła mi opcja zakupienia kolejnych 50.
    2019-03-08 17:20:22
    Zamówiono 60000 x Amunicja fosforowa. Powód: Handlarz
    -35'000 Perły
    2019-03-08 17:20:22
    Towar zamieniony na: -35000 x Perły
    -35'000 Perły
    Co się stało?

2. ๖Ðaνγ♣JΦиεŞ™

๖Ðaνγ♣JΦиεŞ™ Wielki mistrz forum

Jak to co się stało :p albo błąd,albo po prostu taka mechanika eventu. Jeśli chcesz kupić,to nie na raty tylko kup od razu max i tyle

3. -matka-

-matka- Czeladnik forum

Davy nie wiem kogo bronisz. wolno mi kupować po jednym pakiecie. Informując o tym daję znać graczom i ekipie BP , że jest z tym problem i należy to naprawić. Rozumiem, że Twój post był napisany na "sztukę", a forum to przyjęło. Miłej gry.

4. ๖Ðaνγ♣JΦиεŞ™

Nikogo nie bronię,a na pewno nie BP. Poprostu próbuję uświadomić Tobie i graczom,że nie ma co liczyć na naprawę i kupno tej amunicji w dobrej ilości. Wątpię,że jutro to naprawią. A tak apropo's zakupów na czarnym rynku: niedawno na którymś evencie,były do kupienia buffy,jako pierwsze kupiłem Wypolerowane lufy na 10 dni,po dniu, i co??? zniknęła mi opcja kupna na 10dni od razu .... Kolejne buffy już zakupiłem najpierw na 10dni od razu,a za chwilę na 10 dni,po dniu. Ani nie pojawiła mi się opcja kupna już do końca eventu,ani pomoc techniczna nie rozwiązała tego problemu,byłem w plecy 10dni Wypolerowanych luf... Więc nie tłumacz mi co BP robi źle,bo nie gram w tą grę 2,czy 5 lat....

5. -matka-

-matka- Czeladnik forum

Davy nie unoś się, bo tu szkoda naszego wspólnego zdrowia, ale swoją wypowiedzią poddałeś pomysł, aby stworzyć temat do rozmów o treści jak i w czym BP wprowadziło w błąd graczy, nie dotrzymało słowa, niesłusznie ukarało np zablokowaniem konta itp. .

6. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

Temat wałkowany od dawna zarówno na czacie jak i na forum :) więc jeśli jest jeszcze z tym problem, to chyba mało grasz. Odkąd pamiętam buffy z czarnego kupuje się najpierw 1 x 10 dni, a później 10 x po 1 dniu. Jeżeli chcesz kupić w pierwszej kolejności te po 1 dniu, to kupuj codziennie po 1, wtedy opcja zakupu 1 x 10 odświeżać będzie się codziennie. Ot i cała filozofia. :)

kociak i MOD_Blendsky lubią to.
  7. ๖Ðaνγ♣JΦиεŞ™

Od tamtego eventu już to wiem,i tak właśnie kupuję ;)

8. -matka-

-matka- Czeladnik forum

Ponieważ ten ewent się skończył, a BP jak zawsze olał graczy i nie robią nic aby skutecznie wyeliminować problem sugeruję zamknąć wątek. Tylko sentyment i wspomnienia dawnych czasów jeszcze trzymają ludzi w tej grze.

9. MOD_BRUTUS

MOD_BRUTUS Guest

Zatem zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.