Zakupy SMS

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika siekiera123, 25 grudnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. siekiera123

siekiera123 Czeladnik forum

Kto mi teraz odda pieniadze które straciłem na doładowanie by zrobic zakupy ?? pytam sie daliscie forme płatnosci sms na czacie gry CM tez poinformował mnie ze jest taka mozliwosc wiec teraz pytam kto odda pieniadze ?? skoro polecieliscie sami w .

2. MOD_Blendsky

MOD_Blendsky Guest

Jeżeli masz jakiś problem z płatnościami skieruj go proszę do Pomocy Technicznej tam na pewno Ci pomogą.

3. siekiera123

w tej pomocy technicznej mozna sobie pisac z kim z komputerem załosni jestescie niech CM teraz odpowie za to !

Umka lubi to.
  4. MOD_Blendsky

MOD_Blendsky Guest

Na pierwszego maila dostajesz odpowiedź od komputera ponieważ pomoc techniczna nie pracuje 24/7.
    Opisz też dokładnie co się stało, bo z Twojej wypowiedzi rozumiem tyle, że chciałeś zrobić zakupy płatnością SMS a nie otrzymałeś zakupionego towaru tak?

5. Umka

Umka Okazjonalny autor

siekiera123 chcial kupic pakiet przez smsa, predzej zapytal cm czy jest mozliwosc kupienia pakietu poprez sms CM powiedzial,ze tak.

Po czym okazalo sie, ze nie ma takiej mozliwosci,- CM wprowadziło gracza w błąd.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 26 grudnia 2018
  6. ڜFØĈŽКΛھ

ڜFØĈŽКΛھ Książę forum

Obawiam się, iż jest opcja płacenia poprzez SMS. W nowym sklepie (na mapie morza) klikasz ikonkę telefonu
    [​IMG] ,
    pojawia sie okienko
    wybierasz opcje, którą chcesz i klikasz, następnie znów kolejne okienko do wpisania nr telefonu abyś dostał swój kod do danej płatności

Zapewne dalsze informacje pojawią się w tym okienku ;).

7. siekiera123

zacznijmy od tego ze nie chciałem przez nowy sklep tylko na stronie głównej to raz a dwa ze podsfietla sie tam ta opcja a jednak nie działa wiec to nie do konca wina CM tylko BP !!

8. ڜFØĈŽКΛھ

ڜFØĈŽКΛھ Książę forum

To nie te czasy co dawniej, teraz jest troszkę inaczej.
    Znalazłam i na stronie głównej ;). Dodajesz do koszyka ilość pereł jaka Cie interesuje, klikasz "Do kasy", wybierasz metodę płatności, czasem trzeba rozwinąć klikając na odnośnik "więcej metod płatności" i oto jest:

9. krzysiojarzyna

krzysiojarzyna Czeladnik forum

Ta opcja płatności działa poprawnie (przynajmniej u mnie), pod warunkiem, że masz na koncie u operatora dozwolone takie transakcje i do jakiej kwoty, a to już musisz sobie ustawić u operatora, standardowo próg płatności jest chyba dość niski, więc może dlatego nie zadziałało.

10. MOD_Blendsky

MOD_Blendsky Guest

Jeżeli chodzi o płatności najlepszym rozwiązaniem jeżeli potrzebujemy pomocy warto zwrócić się do Pomocy Technicznej.

Gracz został o tym poinformowany więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.