Zakupy w dziale płatności - skórka

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Wampir_Equinox, 11 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Wampir_Equinox

Wampir_Equinox Okazjonalny autor

Kupiłem sobie w dziale płatności niedawno jedną z "krajowych" skórek - Wiliama Dampiera i nie bardzo rozumiem dlaczego ta skórka nadal jest u mnie w ofercie. Skórka nie ma żadnych klejnotów więc nie widzę sensu, żeby nadal była w ofercie.

Czy te skórki nie powinny znikać po zakupie przypadkiem (skoro skórka przypisuje się do 1 statku) ?? - trzymanie jej dalej jest raczej pozbawione sensu.

W rozmowie nie dawno z jednym z BA oraz CM-ów dowiedziałem się, że niektórzy gracze mogą kupować ponownie te same skórki właśnie ze względu na klejnoty. Tylko czy to ma sens - kupowanie 4 klejnotów w poziomach max 14 za te 120 zł ?? Nie lepiej by było skupić się na zakupie toreb z klejnotami ?? (te kwestię poruszę jakby co w odp temacie ale chciałbym się dowiedzieć na razie jaka opinia panuje odnośnie czegoś takiego)

2. .BlackSabbath.

.BlackSabbath. Moguł forum

opinia żadna ,sa to są .jak nie bedzie to nie będzie

3. marek28!XXL

marek28!XXL Moguł forum

są tacy co kupią bo stwierdzą ,że się opłaca ,i są jeszcze tacy co nie kupią bo stwierdzą ,że wolą kupić cesarskie albo sakwy pogromcy , opinie są podzielone , ktoś się zna to nie kupi a jak ktoś chce mieć kamyk i skórkę unikatową bo nie wszyscy ją kupią to ma , a czy jest sens wyświetlania jej ponownie ? jaką to robi różnicę ? przecież i tak jej nie kupisz 2 raz a wyświetlać się będzie -każdemu ! ;p

4. Wampir_Equinox

Może i jakiś sens ma kupowanie tych skórek dla kamyków (skórki po 120 zł) ale tych po 20 zł raczej nikt nie kupi ponownie bo to nie ma sensu. Żadnych kamieni nie mają więc nie ma raczej po co. Ja osobiście uważam że te skórki powinny być jednorazowego zakupu żeby gracze nie szli w ten sposób na łatwiznę z robieniem kamyczków (choć nie wiem czy 4 klejnoty o poziomach 10-14 za 120 zł się opłaca). Ewentualnie można by dodać pozostałe rodzaje toreb z możliwością zakupu w hali ligowej (tak jak ta książęca co jest obecnie).

Skoro pakiety w dziale płatności są jednorazowego zakupu to skórki też niech będą uczciwie na tych samych zasadach.

Ostatnie edytowanie: 18 października 2017
  5. Nojnaz

Nojnaz Naśladowca mistrzów

W wyższych ligach masz wyższe poziomy sakw

6. Wampir_Equinox

Ja mam ligę meduzy bo nie mam odpowiednich salw do robienia wyższych lig. Chodzi po prostu o to, żeby ludzie nie czepiali się że odbierać chcę im szanse na zdobycie kamyczków. Niektórzy mogą się czepiać bo nie daję niczego w zamian. Stąd taka propozycja choć oczywiście pomysłów może być więcej :)

7. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

To nie tylko nie ma sensu ale na dodatek nie zadziała dopisanie drugiego takiego samego designu. Gracz może mieć na koncie tylko jeden design danego rodzaju.

8. Wampir_Equinox

A co z klejnotami ?? Skoro można można mieć tylko 1 design danego rodzaju to kamienie nie powinny się dopisywać. A jeżeli kamienie się nie dopisują to czy nie warto umieścić jakiejś informacji że 2 zakup tej samej skórki nie daje kamieni które są do niej przypisane ?? Albo najlepiej po prostu wprowadzić ograniczenie zakupu danej skórki tak jak proponowałem w 1 poście - skórka po zakupie znika z oferty sprzedaży.

9. .BlackSabbath.

.BlackSabbath. Moguł forum

kamienie się dopiszą ,design nie ,czytaj dokładnie

10. Wampir_Equinox

Sabbath. Ty chyba sam powinieneś czytać dokładnie bo nigdzie w tej rozmowie się nie jest powiedziane, że kamienie się dopisują. Tefnut powiedział jedynie że "nie zadziała dopisanie drugiego takiego samego designu".

Zresztą gdzie te kamienie miałyby się dopisać gdyby nawet mogły. W mojej ocenie nie powinny się dopisywać samodzielnie do skórki w której być mogły. A co jeżeli używałbym akurat tej skórki ale z lepszymi kamieniami ?? Czy wylądowałyby w takie sytuacji w torbie z "zapasami" ??

11. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Temat od dłuższego czasu nieaktywny, zatem zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.