zakupy

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -υикт-1, 2 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -υикт-1

-υикт-1 Mieszkaniec forum

dzien dobry mam dosyc spory problem otorz nie moge nic kupic ani za perły ani za golda ten bląd wystapil wczoraj kolo godziny 22 na serwerze azjatycki podpowie mi ktos co sie moglo stac

2. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Sugeruje zwrócić się tym problemem do pomocy technicznej, sądzę że to będzie najlepsze rozwiązanie w tym konkretnym przypadku.

3. *andi*

*andi* Czeladnik forum

mam to samo na pl2 od wczoraj pt nic nie zrobila

4. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Proszę o cierpliwość na pewno szybko się z tobą skontaktują, być może ich wiadomość wylądowała w skrzynce spam - myślę że warto to sprawdzić ;)

5. *andi*

*andi* Czeladnik forum

co 8 godz wysylaja mi ta sama wiadomosc ze przekazuja do odpowiedniego dzialu i na tym sie konczy

6. Niestety jest tyle bledow ze glowa boli i trzeba czekac az ogarna sie z tym wszystkim.. w jakiej kolejnosci to naprawia tego nie wiadomo.. Nic tylko pozostaje czekac..

7. .BlackSabbath.

.BlackSabbath. Moguł forum

Ahoj Piraci!

Sprzedaż armat voodoo zostanie rozpoczęta w czwartek, 1 września o godz. 12:00 LST i potrwa do wtorku, 6 września do godz. 12:00 LST.
    Dostępne będą trzy pakiety armat voodoo zawierające: 10, 50 i 120 armat.

Wasza ekipa Seafight
    BA_Modlishka, Wtorek o 11:00 Raport
    #10 Lubię

gdzie te pakiety armat?

8. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Przykro mi ale wystąpił błąd przez który owe pakiety nie są dostępne.
    Musimy się delikatnie uzbroić w cierpliwość i poczekać na informację.

9. *andi*

*andi* Czeladnik forum

normalnie to P.T jaja sobie robi 2 dni robia i nic nie zrobili programisci BP jakby ponosili kary finansowe za za swoje bledy to moze wzieli by sie konkretnie do roboty

10. Tronar®™®

Tronar®™® Aktywny autor

spokojnie chłopie. Ja już prawie tydzień czekam az mi dodadzą kamienie do zakupionego pogromcy żółwi za prawie 200 zł i nadal nic a odpisują mi podobnie jak tobie. Może do Świąt Bożego Narodzenia w końcu sie ogarną i naprawią. Nie mamy wyjścia musimy czekać albo zakręcić kurek z kasą i przestać grać w tą grę. Wybór należy do Ciebie :)

11. BA_Margoo

BA_Margoo Guest

Skrypt dopisujący kamienie do designu Pogromca żółwi został ponownie uruchomiony info -> klik

12. Tronar®™®

Tronar®™® Aktywny autor

tylko że nadal brak kamyków na designie lub chociażby w inwentarzu. SKRYPT NIE DZIAŁA! albo nie dopisał wszystkim poszkodowanym graczom. Ja wciąż nie mam i wciąż czekam na dopisanie klejnotów. Jak dostanę napewno dam znać!

13. Kolejny skrypt poszedl.. tak wiec czy otrzymales juz kamienie? Kamienie mialy byc dopisane do inwentarza a nie na skorke

14. Tronar®™®

Tronar®™® Aktywny autor

kamienie dopisało do inwentarza po 3-im skrypcie. Nadal jednak nie dopisało premki ze skrzynek :(

15. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Premki nie dopisało, ponieważ nie został jeszcze puszczony skrypt dopisujący je.
    Puszczony był jedynie skrypt naprawiający ten błąd ;)

16. Errew

Errew Hrabia forum

a co bedzie z tymi co mieli majtka poz 5 do konca premki i nie tylko a premka sie skonczyla bo nie dopisalo???

17. spaede.GIT

spaede.GIT Stary wyjadacz

To już zakrawa na szaleństwo pustak mi się kończy kupić nie mogę przecież z elitara do NPC nie będę strzelał

18. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Najlepiej zrobisz pisząc do PT w tej sprawie, dlatego że prawdopodobnie tacy gracze będą traktowani indywidualnie :)

19. -υикт-1

-υикт-1 Mieszkaniec forum

14 dni minelo A ja nadal nie moge nic kupic pronowalemz kilku komputerow z kilku sieci wifi i nic a jak poprosilem o lupno niewolnikow i pustaka przez nich to powiedzieli ze nie sa od tego zebym sam sobie kupil i team od noa ze nie moge kupic a oni problem zgloszony i koniec temamtu gdybym dorwal tego co to pisze to bym go uderzyl i to mocno i wlal ojeju do mozgu a trociny wysypal

.BlackSabbath. lubi to.
  20. Tronar®™®

Tronar®™® Aktywny autor

no nareszcie dopisało premke ze skrzynki. Ponad 2 tygodnie walki i w końcu naprawili :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.