Pomoc techniczna Zaleglosc platnicza

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika patrykkmn, 9 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. patrykkmn

patrykkmn Forumowy żółtodziób

Witam mam problem z pomoca techniczna a wiec mialem do zaplacenia 244euro zaleglosci platniczych konto zostalo zablokowane , dwa dni temu zaplacilem wymieniona wyzej sume a konto dalem nie jest odblokowane pisalem do pomocy to ciagle jedno a to samo weryfikujemy zgloszenie albo ciagle potwierdzenie platnosci chca a co wy nie macie do cholery napisane ze przelew doszedl i mam pytanie bo jest weekend czy w pon pracuje ten dzial gry odblokowania konta? A i przez blad internetu zaplata poleciala dwa razy za sume 480euro mam dwa potwierdzenia pytanie brzmi bp samo zwroci pieniadze czy musze udac sie do banku o zwrot ?

2. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Witaj, na forum z tym problemem nie jesteśmy w stanie Ci pomóc, a jedynie PT. Jeśli pisałeś już do PT, to proponuję cierpliwie poczekać na odpowiedź i na dalsze instrukcje.

3. patrykkmn

patrykkmn Forumowy żółtodziób

Ale czemu nie odpowiedziales na pytania? ile trzeba czekac

4. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Nie odpowiedziałem na to , gdyż jest to kwestia indywidualna, Twój problem jest sprawdzany, dlatego proszę o cierpliwość i poczekanie na odpowiedź z PT.

BA_PP187 lubi to.
  5. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Wszystko wyjaśnione w temacie. Gracz skierowany do pomocy technicznej.
    Temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.