Zasięg

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika x-brutus-x, 15 marca 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. x-brutus-x

x-brutus-x Czeladnik forum

Czy w grze jest teraz jakiś problem z zasięgiem ?? ponieważ gdy chcę zaatakować bota to muszę podpłynąć na bardzo bliską odległość. Muszę stać koło niego ,żebym mógł zaatakować.
    Pozdrawiam

2. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

To nie blad zasiegu tylko blad aktualnych koordynatow, czyli jak widzisz obok bota to niekoniecznie jest on na tych kordach co go widzisz :p

*NeroN*GIT* lubi to.
  3. *NeroN*GIT*

*NeroN*GIT* Młodszy ekspert

a stało się to dla tego ze naprawiali 1 błąd zrobili 4 nowe

4. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Hehe, niestety tak to juz jest, niedlugo to juz nie bedzie co psuc i bedzie gites, hehe :p

5. *NeroN*GIT*

*NeroN*GIT* Młodszy ekspert

szkoda ze my na tym tracimy

6. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

przeważnie tracimy, ale były chwile gdzie się sporo zyskało :)

7. x-brutus-x

x-brutus-x Czeladnik forum

Zawsze mnie zastanawiało czemu bp zatrudnił takich nieudaczników ?? i dlaczego ich dalej trzymają w firmie ... Od 3 lat gre niszczą technicy bo nie potrafią naprawiać na bieżąco błędów. Gdybym ja miał firmę i moi pracownicy nie wywiązywaliby się z zadań to bym ich wyrzucił .

8. Bobi.Tcz[WMF]

Bobi.Tcz[WMF] Okazjonalny autor

Brutus to nie tak.. ci pseudo technicy informatycy dla BP bardzo dobrze wywiązują się z obowiązków, ponieważ co chwila jakieś nowe badziewie czy to skórka czy towarzysz,czy wspomagacz ( niedługo będzie ich sporo nowych ) za które my gracze płacimy w perłach, złotówkach itp.. czyli firma zarabia i bardzo dobrze prosperuje.. A to,że są jakieś błędy, czy lagi,czy cokolwiek to maja wiesz gdzie.. Dopóki będą przelewy i firma zarabia to prezesi mają zyski i informatycy maja spokój i robią se co chcą.. a gracze hmm.. graja bo graja i grać będą i tyle..

Pozdro..

9. jhelon[WMF]

jhelon[WMF] Forumowy żółtodziób

ja zaczynam mieć tego wszystkiego powoli dosyć a z tym zasięgiem to już przegięli ale idzie do wiosny więcej czasu będzie sie siedziało na zewnątrz a nie w domu,zaczną sie grille itp.

10. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Zasięg został naprawiony - działa poprawnie. Temat - zamykam i pozdrawiam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.