zatoka kła

Temat na forum 'Pomysły & Sugestie' rozpoczęty przez użytkownika crossx1, 5 maja 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. crossx1

crossx1 Mieszkaniec forum

Proponuję wprowadzenie dziennego limitu wejść na zatokę, nie wiem co tam się robi :p ale większość graczy się tam chowa lub wprowadzenie wejścia raz na godzinę... nie co 2 min

2. wertyuiop

wertyuiop Czeladnik forum

moze jeszcze niech wprowadza ze mozna topic równych sobie badz silniejszych a ja jestem za tym zeby serwery jak sa przeciazone to gracze bez premium nie mogli sie zalogowac na mape to dziala na wiekszosci serwisow z filmami nie ma premium nie oglada tyle w temacie:):):):)

3. crossx1

crossx1 Mieszkaniec forum

Nie wnikam czy sarkaz czy nie...
    Mówię o graczach silnych, którzy skaczą z czapki i zatoka bo szybciej się wchodzi niż na pergamin i tak co 5 min :p

4. wertyuiop

wertyuiop Czeladnik forum

15 sek na perga i na zatoke:p:p:p:p:p:p:p

5. Zmunifikowany

Zmunifikowany Młodszy ekspert

Cross no bez przesady to, że 1 może 2 osoby Ci uciekają na zatokę to nie oznacza to, że każdy ma cierpieć. Aby robić misje też muszę tam wchodzić nie co godz. a nawet po 15min.

6. Johns

Johns Okazjonalny autor

Tak robi cale la i wiekszosc aliansu XXL tez jestem za takim limitem :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.