Zawieszenia,zerwania połączenia itd

Temat na forum 'Problemy techniczne' rozpoczęty przez użytkownika ๖Ðaνγ♣JΦиεŞ™, 8 marca 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. ๖Ðaνγ♣JΦиεŞ™

๖Ðaνγ♣JΦиεŞ™ Wielki mistrz forum

Otóż chodzi o dzisiejsze zwieszanie gry w godzinach wieczornych,rozłączenie i nie możność zalogowania... Wchodzisz sobie na rozpadlinę z zamiarem zrobienia kilka razy,jesteś już blisko końca pierwszej,a tu nagle wylogowanypo około 40min dopiero wszystko ruszyło. A co najciekawsze wchodziłem na rozpadlinę z portu przy mapie 45/1,a po zalogowaniu znalazłem się na mapie 37/2,oczywiście utopiony przez npc na rozpadlinie. Dodatkowo jest problem z odświeżaniem pereł na morzu. Nie dodaje,ani nie ujmuje. czasem nie można wejść w sklep,kasztala,talenty itd,po prostu się nie pokazują po kliknięciu. Kolejna sprawa to to,że od jakiegoś czasu (nie wiem,czy nie od momentu podwyższenia poziomów kamieni w sakwach),przy takich samych parametrach statku i towarzysza,npc na rozpadlinie biją mnie więcej niż poprzednio (było pudło,czy 0). Nie wiem,czy to błąd,czy celowe ,,przebalansowanie" jak to już kiedyś bywało ?

2. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Wszystkie opisane wyzej problemy zgłos pojedynczo w osobnych zgłoszeniach do pomocy technicznej.