ZAZNACZANIE GRACZY

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika czarnaperła1976, 13 grudnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. czarnaperła1976

czarnaperła1976 Aktywny autor

WITAM JAK SZYBKO MOŻNA NAMIERZYĆ GRACZA JA NIE DAJĘ RADY,CHYBA ZAZNACZAJĄ NA PROGRAMACH

CM_Monstera lubi to.
  2. QxVvVxQ

QxVvVxQ Zaawansowany

wystarczy grać na unity + refleks ... na flashu może ścinać więc jest trudniej :)

Można także zaznaczyć ... dostać denko ... i wrócić do gościa nie zmieniając celu przez co mamy go cały czas zaznaczonego(działa tylko na flashu)

3. Krzysztof453(Poland)

Krzysztof453(Poland) Okazjonalny autor

Albo gdy zostałeś już zaatakowany, zaznaczyć okienko gdzie masz ustawione, kto zadaje Ci obrażenia. 2 razy klik na to i też atakujesz ten cel ^^

4. CM_Monstera

CM_Monstera Moderator Team Seafight

Tak jest, ten sposób jest niezawodny w kryzysowych momentach:p W ostateczności scrollowanieo_O

Pamiętaj: kliknąć dwa razy na okienko po lewej stronie z nickiem i HP osoby, która Ciebie atakuje i od razu zaczniesz do niej płynąć i strzelać:)

5. Scrolowanie niestety nie dziala na kliencie - tylko na przegladarce dzialalo.

6. CM_Monstera

CM_Monstera Moderator Team Seafight

U mnie działa na kliencie.

7. Jackaljacka

Jackaljacka Mieszkaniec forum

eemy
    walą w nas jak kaczki!!! a ty poruszyłeś temat tabu!

8. Chodzilo mi o scrolowanie z altem, zeby pokazal sie jego ID i login w okienku czata :p

9. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.