Zdobywanie koron mamy yogula

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika Mini_Chuck_Norris., 22 listopada 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mini_Chuck_Norris.

Mini_Chuck_Norris. Naśladowca mistrzów

Jak w temacie piszcie swoje sposoby oprócz dziennych misji co robicie by zdobyć korony i monety

2. QxVvVxQ

QxVvVxQ Zaawansowany

Korony to są super eventy pod nie (ja praktycznie nie robie misji) ... np... dni łupieżców
    a yulonga to niestety trzeba wybić nie ma sposobów :p (na niektórych eventach jest amunicja żywiołów ... można kupić z 20-30 mln ... to przyspiesza wybijanie[szczególnie: aqua i aer]

3. Jackaljacka

Jackaljacka Mieszkaniec forum

możesz jeszcze jeśli masz czas bić i abordować boty zawsze coś nazbierasz. Ja dzisiaj tak z doskoku nagrałem ponad 5 000 monet

4. CM_Monstera

CM_Monstera Moderator Team Seafight

Bez bicia botów raczej się nie obędzie, najlepiej polować na event, gdzie dużo sypie koronami.
    Do tego bicie admirałów:cool: Boty i abordaż z nich.

Teraz również są bonusy w postaci dodatkowych koron/yulongów itp. za granie na kliencie. Z tego warto skorzystać;)

CM_Aqua i Jackaljacka lubią to.
  5. CM_Aqua

CM_Aqua Aktywny autor

Zacznijmy może od koron. Od pewnego czasu w grze jest <rozpadlina> dzięki której możesz zdobyć ich aż kilka tysięcy. Należy jednak pamiętać, że są one nagrodą, którą można zdobyć raz w tygodniu za poszczególną falę. Więcej informacji na ten temat znajdziesz w linku, który podałem wcześniej. :)
    Przejdźmy do yulongów - jeżeli posiadasz wybite 10.000 punktów reputacji, wtedy masz szansę na otrzymanie monet za bicie NPC's na mapie szturmowej lwa. Co jest jednym z lepszych sposobów na zarobek w/w monet yulong.
    Od pewnego czasu za korzystanie z klienta nagrody w postaci koron, monet yulong oraz safandu zostały podwojone. Jest to też dość fajna opcja.
    Jednakże eventy są najlepszym sposobem na zarobek. Perły, korony czy też monety yulong są dostępne do zdobycia na praktycznie każdym evencie, co daje nam możliwość dobrego zarobku w dość krótkim czasie. :cool:
    No i reszta chociażby taka, jaką piszą państwo u góry. ;)

CM_Monstera lubi to.
  6. Jackaljacka

te 10 000 punktów to w której reputacji?

7. CM_Aqua

CM_Aqua Aktywny autor

repka.jpg
    10.000 jednej z nich wystarczy, aby dostawać monety yulong.

CM_Monstera i Jackaljacka lubią to.
  8. Jackaljacka

dziękuję :)

CM_Aqua lubi to.
  9. Jackaljacka

sprawdziłem w moim przypadku to kosmiczna cyfra:(

10. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Temat nieaktywny - zamykam.

Status tematu: