% ze skórek a poziom elity

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Bałabuch, 30 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bałabuch

Bałabuch Czeladnik forum

Witam Serdecznie.
    Mam pytanie posiadam lvl elity 23 i gdy zdobędę nową skórkę i będzie dzielone na lvl
    elity ze od 22 elity tam np 13% szkody do armat 27 lvl elity 16 %
    i podczas zdobycia statku mam 23 i dostaje tam odpowiednie (kamienie) itp
    i wbije ten 24 lvl i czy mi się te kamienie zmienią w tej skórce na odpowiedni do lvl elity ??

2. bartek12341

bartek12341 Weteran forum

Kamienie masz te same a dodatkowy % liczy sie od tego momentu gdy wbijesz 25 elcie

3. ✬KÜИĠ.₣Ü.PДИĐД✬

✬KÜИĠ.₣Ü.PДИĐД✬ Mieszkaniec forum

jest gdzieś rozpiska tego właśnie ,od jakiego lvl jaki %?czy to idzie po staremu?

4. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

5. Bałabuch

Bałabuch Czeladnik forum

Dodatkowy bonus klejnotów wynikający z poziomów elitarnych

Poziom elitarny 4 i mniej: brak bonusu
    Poziomy elitarne 5 – 14: +5.000 punktów życia, +5.000 punktów Voodoo, +1% do szkód wyrządzanych armatami
    Poziomy elitarne 15 – 24: +10.000 punktów życia, +10.000 punktów Voodoo, +2% do szkód wyrządzanych armatami
    Poziomy elitarne 25 i powyżej: +15.000 punktów życia, +15.000 punktów Voodoo, +3% do szkód wyrządzanych armatami

tego nie rozumie mam mam gładki rubin co daje +12 do szkód armatami i 23 elite czyli powinienem mieć +14 do salwy

6. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Tak, Masz 14 % do salwy. Kamień daje Ci 12 % a za elitę 2 %.

7. ✬KÜИĠ.₣Ü.PДИĐД✬

✬KÜИĠ.₣Ü.PДИĐД✬ Mieszkaniec forum

a jak mam 11 poziom i kamień 9% ? rozumiem ze mam te 9% ,reszta bonusu dojdzie za wbicie lvl elitarnych

8. Bałabuch

Bałabuch Czeladnik forum

kamień masz 9% plus 1% za elite bo mieścisz się w tym przedziale

Poziomy elitarne 5 – 14: +5.000 punktów życia, +5.000 punktów Voodoo, +1% do szkód wyrządzanych armatami

9. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Wszystko w temacie wyjaśnione, czy są jeszcze jakieś pytania?

10. Brak pytań, zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.