Zemsta Typhona - dyskusje

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika BA_Modlishka, 7 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. adax75

adax75 Mistrz forum

Wraków a co tam jest ? 10 prochu albo 25 tarczy śmiech , klucze to samo kicha

2. VariaciK.*PL*.

VariaciK.*PL*. Forumowy żółtodziób

klucze? hmmmm głównie dostaję proch i 5 kryształów :p biznes kosmos

3. Errew

Errew Hrabia forum

ja tam sie nie znam ale skoro to skrzynie ze skarbami to powinno tam byc towaru o wartosci minimum 1500 perel :/ a te tarcze i proch... to wszyscy wiemy gdzie powinni wsadzic... tymbardziej w tak malych ilosciach

4. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

A te landony to plywaja czy wyskakuja bo ani na morzu ich nie widzialem ani komunikatu jakos niespotkalem zeby sie pojawil

5. MOD_Bushido

MOD_Bushido Moderator Team Seafight

Stoją na mapie, trzeba poszukać :)

Cezary.1992 lubi to.
  6. chriisss89

chriisss89 Mistrz forum

Kiedys to w skrzyniach po 500 szabli pancerzy bylo 20k kul po 500 harpunow 32 mojo i to byl event teraz na kazdym evencie w skrzyniach zawsze jest najwiecej prochu i tarcz jak to ujales w smiesznych ilosciach. (z jednego eventu kul starczalo na kolejne 3-4 miesiace)

7. ΜΔRСЇΠøภε

ΜΔRСЇΠøภε Młodszy ekspert

Bardzo się opłaca zbierać skrzynki :D
    za Dawna jest 15 krysi i 15 zielonych dusz :D
    za Sleeda jest 30 krysi i 30 czerwonych dusz :D oczywiscie jak się bije w 2 osoby jest zawsze o 1 kryś i 1 dusza wiecej :)
    za Jinxa jak się bije samemu jest 1 dusza :D ale czasami jak się go ubije można trafić 10 dusz zielonych i 16-18 krysi :D jak do takiego Jinxa strzelimy powiedzmy z pustaka 1-2 ciosy a ktoś go dobije to mamy te 6 dusz zielonych lub około 13 krysi za darmo :D ale to tylko w przypadku tych 2 nagród z Jinxa.

A teraz fakt skrzynek po małym przypomnieniu nagród za npc o ile masz zrobione talenty w zbieractwo lub klejnot + 10% łup ze skrzynek:
    Każda skrzynka daje 2 dusze zielone ZAWSZE :)
    Żeby dostać 15 dusz z npc musisz stracić z salwą 180k około 6 k łamacza co daje około 5 k pereł :D Za 5 k pereł masz 5 kluczy które dadzą Ci 10 zielonych dusz + nagrody typu np. od 2-10,5 k kulek łamacza, 2 złamane serca, 7 kryształów, 20-22 mojo, 5 agwe amuletów, 14 niebiańskich ogni, oczywiście również trafia się proch i tarcze :D ale ze zmienionymi talentami w zbieractwo :D wchodzę na + razem ze zwykłymi błyskotkami, których jest naprawdę sporo, wiec nie wiem czy się opłaca bić te zielone przynajmniej npc na razie xD

Na poprzednim evencie słyszałem że niektórzy zarobili po 5 mln pereł :D ja nawet połowy nie zarobiłem, ale i tak nie narzekam, więc teraz wydać nawet 1 mln pereł na designy i towarze z tego eventu to żaden wydatek.

8. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

Małe sprostowanie - w skrzynkach są nie tylko zielone, ale i żółte dusze :)

2015-09-09 18:10:33Opłata: 1 x Klucz akcji specjalnej. Powód: Otwarcie skrzyni
    2015-09-09 18:10:33Otrzymałeś 2 x Stracona miłość.
    2015-09-09 18:10:33Otworzyłeś tajemniczą skrzynię.
    2015-09-09 18:10:33Otrzymałeś 2 x Promieniujące dusze.

SMOD_*Angua* lubi to.
  9. KpinA

KpinA Młodszy ekspert

Ale wtedy były cztery eventy w roku i trwały po parę dni, nie to co teraz, dwa dni nie ma, dwa tygodnie jest. A szkoda, chyba każdy wolałby takie, jak dawniej.

10. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

dokładnie za mało dali prochu i tarcz w skrzynkach ja rozumiem ze te dodatki muszą być w grze bo bez nich to ani rusz ale w takich ilościach to maskara :( powinni zrobić by leciało ponad 5k wtedy pewnie by nikt nie narzekał bo w końcu każdy tym nawala na prawo i lewo to szybko leci :)

11. Fabol®

Fabol® Młodszy ekspert

Jakbyś dostawał po 5k tarcz i prochu, to po pewnym czasie byś narzekał, że masz go za dużo i nie potrzebujesz więcej i po co on w ogóle w skrzynkach. Człowiekowi ciężko dogodzić.

SCM_Spacja lubi to.
  12. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

wiesz jak by można było kupić proch i tarcze za rozsądną cenę w perlach to bym sie nie wąchał bo mi zawsze brakuje tego :p błysków nie lubie zbierać tak ze pergi rzadko mam czasami jakieś perły wsadzę ale to tez nie w dużych ilościach :) dlatego dobrze by było jak by zwiększyli w skrzynkach nawet o te kilka stówek a nie marne 30-40

13. Cezary.1992

Kapitan Jinx Kapitana Jinxa można zniszczyć za pomocą złotej lub perłowej amunicji. Gracz, który odda ostateczny strzał lub spowoduje najwięcej szkód statku Kapitana Jinxa, otrzyma przeklęte dusze. Istnieje również niewielkie prawdopodobieństwo zdobzabralem na hita bota nie otrzymalem nic ycia amunicji łamaczy serc. zabralem na hita jinxa i nic nie otrzymalem!

14. Errew

Errew Hrabia forum

zdarza sie dlatego chyba nie oplaca sie bic we 2 bo tylko 1 osoba dostanie nagrode

15. Cezary.1992

wedlug mnie jest blad bo czasem dostaje 2 dusze za bota za hp i hita a ogolnie dopisuje w wiekszosci tylko za hp powinni poprawic boty 2 dusze powinny byc w kazdym bocie 1 za hp i hita tak jak jest to zawarte w faqniech zrobia jak nalezy a nie na odwal jak zwykle 2015-09-10 14:10:09 Otrzymałeś 3198 PD (punkty doświadczenia). 2015-09-10 14:10:09 Otrzymałeś 1 x Przeklęte dusze. 2015-09-10 14:10:09 Otrzymałeś 1 x Przeklęte dusze. 2015-09-10 14:10:09 Zatopiłeś statek pirata Kapitan Jinx.

16. 3Maj...

3Maj... Czeladnik forum

Wiadomo po ile będą Desingi i towarzysz ?

17. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Jeszcze nie wiadomo, za kilka dni się dowiemy ;)

18. -niezniszczalny99$-

-niezniszczalny99$- Okazjonalny autor

ach niema to jak robienie pergów :) zawsze na + :D

KpinA lubi to.
  19. Cezary.1992

zwiekszczie liczbe landonow od poczatku eventu tylko 2 spotkalem...

20. †™Wojownik™†

†™Wojownik™† Aktywny autor

Wystarczy dobrze poszukać po mapach a na pewno znajdziesz ;), a najlepiej chyba się je znajduje jak czegoś innego szukasz lub walczysz.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.