Zemsta Typhona - dyskusje

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika BA_Modlishka, 7 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ΜΔRСЇΠøภε

ΜΔRСЇΠøภε Młodszy ekspert

Co do Twojego postu :D Wtedy były takie eventy, ponieważ zmieniał się właściciel tej gry... z gościa, który nie dodawał setek pomysłów swoich programistów na kogoś kto jest pro walutowy... Miało to wszystko na celu zwiększenie liczby graczy, co w rzeczywistości podnosiło wartość tej gry :p tak dla informacji jakby ktoś nie wiedział.

PS. Tak szczerze kto teraz chciałby event na którym w jeden dzień nazbierasz 1 mln pereł w skrzynkach i po 10 mln kulek śnieznych i zwykłego wybucha ?? Zyskali by gracze, którzy są bezrobotni, mają urlop lub na statku gra więcej niż 1 osoba... na takie zbieranie trzeba mieć czas..... A jak napisałem wyżej mamy innego właściciele niż był wtedy, dlatego mądrze nie da takiego eventu, na którym zgarnęłyby masę pereł jednostki bez najmniejszego wysiłku :D

Sam zresztą uważam że pod względem eventów oraz pakietów niektórych dodatków oraz łatwości zebrania pereł, gra poszła w dobrym kierunku, ale jest ciut za dużo nowości w zbyt szybkim czasie.

A tak dla przypomnienia grałem w tamte eventy, i jak pamiętam zebrałem wtedy coś koło:
    2mln pereł, 12mln wybucha zwykłego, 8 mln śnieżnych kulek, harpunów 250's koło 460 k, etc. dodam że zbierałem to jakieś tam 3-6 dni po mniej więcej 8-12h dziennie zbierania.
    Na ostatnim evencie z mini grami można było nazbierać o wiele więcej pereł, i o wiele więcej lepszych kulek niż zwykły wybuch, bez większej zadyszki :D 2-3 mapy grupowe dziennie wystarczyło robić i jakieś 3-4 mln pereł przez cały event przybyło :D z czego wystarczyło poświęcić 9 mini gier jakieś i 3 wejścia grupowe jakieś 2 h gry dla ogarniętych + 1 h zbierania kluczy na luzie.

Zresztą obecny event jak mam nadzieję zacznie się od wtorku 15.09.2015r. od 12.00 jak wejdzie Python na mapę :p Dlatego nie narzekaj człowieku, jak nie opłaca Ci się event to nie graj proste :p

2. chriisss89

chriisss89 Mistrz forum

Moze i masz racje event na ktorym tyle zebrales kul snieznych etc. byl wlasnie jak zmienial sie wlasciciel wtedy poszaleli z eventem zimowym wczesniejsze eventy tez byly bardzo oplacalne ale nie jak ten zimowy ( skorki zdobywalo sie tylko na hita ) a rozchodzi sie w tym evencie o to aby zwiekszyli ilosc prochu i tacz bo na kazdym evencie sa dostepne w skrzyniach ale ilosc 25-30 jest smieszna co innego powiedzmy 250 a to czy event sie dla mnie oplaca czy nie nie ma tu znaczenia.

3. ☆√ΞRACRUZ☆[PL-]

☆√ΞRACRUZ☆[PL-] Młodszy ekspert

2015-09-15 12:00:03Otrzymałeś 2 x Moneta rankingowa.
    2015-09-15 12:00:00Otrzymałeś 1 x Slade.
    2015-09-15 12:00:00Otrzymałeś 15 x Miotacz ognia.
    2015-09-15 12:00:00Otrzymałeś 1 x Mapa Byk.
    2015-09-15 12:13:10Zamówiono 1 x Monay. Powód: Czarny rynek
    2015-09-15 12:11:12Zamówiono 1 x Dawn. Powód: Czarny rynek
    2015-09-15 12:08:22Zamówiono 1 x Jinx. Powód: Czarny rynek
    I po ewencie :)

SMOD_*Angua* lubi to.
  4. ΜΔRСЇΠøภε

dali niby 2 część eventy a na PL2, ani na mapę morza się zalogować nie można, ani na czarny rynek wejść i wszystko z opóźnieniem działa xD

5. ()Dagoth_Ur()

()Dagoth_Ur() Okazjonalny autor

na globalu 1 też mapa nie działą

6. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

hmm a ja monet nie dostalem wpisu tez niemam ;/ serwer pl1

7. ΜΔRСЇΠøภε

żeby kulek nie można było kupić, bo lipnie działa czarny rynek to już gorzej niż w nie wlogować się na mapę xD

8. .BlackSabbath.

.BlackSabbath. Moguł forum

ja tez nie

9. 1920®WMF

1920®WMF Czeladnik forum

10. PoGrOmC4[F00]

PoGrOmC4[F00] Czeladnik forum

ten typhon ile ma hp ile ich wyskakuje na mapie i co ile czasu i jakie nagrody dostajecie ?

11. KIELCE

KIELCE Wyjątkowy talent

12. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Typhon ma 250mln hp wyskakuje losowo na mapie poprzez zatapianie Kapitan Slade, daje perły i pd oraz kamień poziomu 13 jezeli weźmniesz tego npc na hp.Cytat z FAQ:

13. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

typhon ma troszkę za mało życia jak na taką ilośc graczy bijących żeby jakoś zarobić na Nim perły :p Ale lepsze to niż nic.

14. ΜΔRСЇΠøภε

znowu jakiś błąd:
    kupuję kulki i mi wywala całe menu klikam odśwież odśwież... i trzeba przelogować się żeby je mieć

15. Errew

Errew Hrabia forum

co za roznica i tak ciagle ci sami go bija powinna byc ochronka dla tego gracza ktoremu on wypadnie przynajmniej kajaczki troche by sie dorobily

RumBurak lubi to.
  16. krystian0301

krystian0301 Stały bywalec

coz dobry pomysl z tym kajakami ochronka. Wielu graczy nie gra w gre poniewa kajaki nie ma szans wybic na fulle poniewaz oni topia i nie dopuszcza zeby kajaki rozwijaly sie

17. Agresja

Agresja Ekspert forum

Pierwsze koty za płoty :

2015-09-18 09:53:31
    Sprzedano towar: 1500 x Przeklęte dusze
    Sprzedano towar: 750 x Promieniujące dusze
    Zamówiono 1 x Monay. Powód: Czarny rynek

18. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Bić Duszeeee !! :D