Zemsta Typhona - Rozmowy

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika BA_Tefnut, 29 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ◄Ðяєи►

◄Ðяєи► Aktywny autor

Ja sobie zrobiłem tak że pokazywało mi tylko misje eventową i wtedy ją przerwałem

2. El-Polaco80

El-Polaco80 Czeladnik forum

Zamówiono 1 x Klucz akcji specjalnej. Powód: Handlarz
    2016-09-01 16:34:11
    Towar zamieniony na: -1000 x Perły
    -1'000 Perły

2016-09-01 16:40:05
    Otrzymałeś 1 x Ogień Elma. Powód: Modyfikacja od przedmiotu

Co to za cuda? Klucza brak.

3. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

Spróbuj się przelogować i sprawdź czy klucz się znalazł ;)

4. El-Polaco80

El-Polaco80 Czeladnik forum

Thx pomogło, ale musiałem 3x się przelogowywać.

5. blad zgloszony przy ostatnim evencie jak i teraz ..musimy czekac az naprawia..
    Poki co pamietajcie by w momencie gdy konczy sie event nie miec juz aktywnym misji

6. ♕Wasza☠wysokość♕

♕Wasza☠wysokość♕ Czeladnik forum

7. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

niech ktos opisze jak przechodzic legarnie po koleji w najlepszym stopniu i te zaczarowana rowniez

8. Wszelkie bledy jakie wylapiecie nie zglaszajcie ich tylko tutaj, ale przede wszystkim do PT - tam opiszcie na czym dany blad polega i co sie dzieje

9. ◄Ðяєи►

◄Ðяєи► Aktywny autor

Wydaje mi się to bez sensu, każdy z takimi samymi błędami będzie zapychać skrzynkę pomocy technicznej czego konsekwencją będzie to że będą to czytać kilka dni nie wspominając o naprawie.
    Na moje oko powinniście zrobić na początku nowy temat gdzie gracze będą zgłaszać wszystkie problemy jakie maja a następnie złożyć wszystkie problemy razem i wysłać im jedną konkretną wiadomość z wszystkimi błędami.
    Na marginesie dodam że od początku zeszłego eventu jest tyle błędów iż można odnieść wrażenie że mają chyba jakieś praktyki uczniów ze szkoły informatycznej w firmie i właśnie oni zarządzają naszą grą, jakiś haker któremu zbanowali ostatnio konto za używanie bota włamał im się do BP i miesza jak się da albo za przeproszeniem chleją bimber na potęgę.

Jeżeli chodzi o sam event to powinni wprowadzić zmiany takie żeby boty nie atakowały bo ubijam 2, 3 Jinxy i muszę uciekać do portu albo na pergamin się naprawiać oraz z bota Jinx powinny wypadać zawsze kulki bo nie ma jak się napędzać event bez wydawania kasy albo spędzania całych dni w grze.
    Jeśli zostaną naprawione błędy i zostaną wprowadzone wspomniane przeze mnie wcześniej zmiany to evencik będzie fajny i założe się że więcej graczy będzie tak uważać bo co prawda perełek się dużo nie zarobi, chyba, ale za to czarny rynek będzie można okupować tymbardziej że zeszły powinni nam wynagrodzić.

Aha bo zapomniał bym, kulki za junxa rozdzielane procentowo żeby można było bić w kilku a dusza za ostatni strzał i evencik będzie dobry

Ostatnie edytowanie: 1 września 2016
  10. ๖ۣۜMALINA๖ۣ.

๖ۣۜMALINA๖ۣ. Forumowy żółtodziób

Kupuje klucze już z 20 raz i nic cały czas sesja wygasła... kilka tazy sie przelogowywałem

11. ja zglosze wyzej ale Ty tez musisz zglosic do PT ( takie wymogi)

12. ◄Ðяєи►

◄Ðяєи► Aktywny autor

Wyłącz całkiem przeglądarkę, i wyczyść mi pomogło z lufami. Ikonki nie widzę ale działa

13. krolu15_USS

krolu15_USS Aktywny autor

bravo bp człowiek lata za tymi londoanmi a zbiera te herby zeby zrobic mini mapke a po przelogowaniu herby znikaja:) JAK TO SIE NAZYWA??? złodzieje

14. Tutaj nic z tym nie zdzialmy..musisz to zglosic i opisac do pt

15. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

możliwe ? w tej grze wszystko jest możliwe :D

16. A co zatopiles?

17. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

Ladona biłem :)

2016-09-01 20:26:03
    Otrzymałeś 1 x Bomba dymna. Powód: Mechanika akcji specjalnej
    i żadnej bomby nie mam a wpis jest w dzienniku :p zresztą bomb nie miałem wcale tak ze na pewno nie używałem chyba ze to wpis jak ktos mnie rzucił ?

18. .BlackSabbath.

.BlackSabbath. Moguł forum

mam to samo za ladona

2016-09-01 20:03:00
    Otrzymałeś 1 x Penelopa. Powód: Modyfikacja od przedmiotu
    2016-09-01 20:00:48
    Otrzymałeś 1 x Perły. Powód: Łup
    Otrzymałeś 1 x Promieniujące dusze. Powód: Łup
    Otrzymałeś 14566 PD (punkty doświadczenia).
    Otrzymałeś 5573 x Perły. Powód: Łup
    2016-09-01 20:00:35
    Otrzymałeś 1 x Bomba dymna. Powód: Mechanika akcji specjalnej

19. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

czyli być może to jest prastary herb ?

20. Hahah.. jakie zgadki :p

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.