Zemsta Typhona - Rozmowy

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika BA_Tefnut, 29 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ◄Ðяєи►

◄Ðяєи► Aktywny autor

Wiesz, nie pisałem tego chamsko, czy z jakimiś pretensjami do Ciebie, po prostu sam rozumiesz jak to brzmi dlatego musiałem się upewnić
    Chamstwo i pretensję kieruje do BP którzy zaskakują bezmyślnością w momencie gdy już myślisz że gorzej być nie może,

Na marginesie muszę zapytać czy mogę na forum dodać znajomego albo wysłać ludziom prywatną wiadomość bez pisania postów, jak tak to jak bo gdzieś nie mogę znaleźć jak jest taka opcja

2. MOD_Bushido

MOD_Bushido Moderator Team Seafight

Niestety nie ma takiej możliwości :(

Ostatnio edytowane przez moderatora: 10 września 2016
  3. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Spróbuj może przed zakupem czegoś, odświeżyć czarny rynek i wtedy kupić. Jeśli to nie pomoże napisz do PT.

4. ◄Ðяєи►

◄Ðяєи► Aktywny autor

Ok, dzięki.
    Już nie męczę dalej

Dzienny ranking się skończył? bo nie widzę żadnych wyników, w tym swojego ale o dziwo widzę czas ile zostało do końca a nigdy tego nie pokazywało

Ostatnio edytowane przez moderatora: 11 września 2016
    MOD_Bushido lubi to.
  5. MOD_Bushido

Jest błąd, teraz trzeba czekać aż naprawią :(

6. ◄Ðяєи►

◄Ðяєи► Aktywny autor

wiadomo może czy wyników nie widać tylko czy są nienaliczane?

7. MOD_Bushido

Póki co trzeba czekać na oficjalną informację :/

8. ◄Ðяєи►

◄Ðяєи► Aktywny autor

Dalej cisza? nie wiadomo czy robić mapki, czy nie możecie się sami skontaktować z BP i się dowiedzieć czy problem jest z naliczaniem i każdy ma 0 czy tylko z wyświetlaniem i pkt normalnie wchodzą?
    W opcji jest tylko czekanie na info?
    Na marginesie dodam że wczoraj uwaliłem Typhona i nie naliczyło mi 5k pkt więc raczej będzie problem z naliczaniem

9. emsi20

emsi20 Wielki mistrz forum

jest ktoś kto wie z czym jest związany bład error code 1016# mam go od czwartku i nic nie moge kupic na stronie gry a PT coś długo pracują nad moimi zgłoszeniami:/a eve niedlugo konczy

10. Duszek

Duszek Aktywny autor

hahah to nie oznacza że uwaliłeś typhona :D tylko że ustrzeliłeś na ostatni cios :D jeśli zbijesz go na ostatni cios również dostajesz 2 dodatkowe prastare herby + kamyk do statku xD

jeśli kupujesz kulki to cenę masz jak za szt, czyli zakup powiedzmy 100 szt to 100 k kulek

11. Pantzer

Pantzer Naśladowca mistrzów

Hmm a skąd wiesz że "uwaliłeś" Typhona?
    Zdaje się ze grasz od nie dawna a więc , twój statek nie należy do najmocniejszych.
    Myślę że mylisz pojęcia ponieważ w tym ewencie pkt za boty eventowe naliczane są tym graczom którzy zbiją botowi największa ilość hp. Myślisz że spośród wielu elit jakie biją Typhona ty zbiłeś najwięcej?
    Wątpię. Mało tego jeśli nawet byś był pierwszy przy bocie i bił ,to on bił by akurat ciebie i nie sądzę że długo byś tam pociągnął. Druga opcja , kolejni gracze którzy by do bota dopłyneli by cię zabombowali abyś właśnie nie miał możliwości ubicia najwięcej hp.
    Prawdopodobnie uzyskałeś nagrodę za ostatni strzał ,to akurat się zdarza w tłumie ale za to pkt ev nie ma.
    pozdr.

12. ***Nielat***

***Nielat*** Forumowy żółtodziób

jeśli bot w niego nie strzał to znaczy , że nie on wziął na HP ---> na HP bierze ten w którego bot strzela przy jego zatopieniu.

13. Nornik93

Nornik93 Okazjonalny autor

na hp bierze ten ktory zbije najwiecej hp, proste chyba co?:D

14. ◄Ðяєи►

◄Ðяєи► Aktywny autor

Tak ostatni cios i domyśliłem się że chodzi o hp a nie o ost. strzał, ale jak pojawił się dzisiaj ten problem z dziennym rankingiem pomyślałem że jednak może chodzi o ost. strzał a tamten ranking też stoi w miejscu i to jakiś problem.

Fakt że nie gram za długo nie oznacza że jest dużo graczy którzy grają latami i mają elity, tylko że gram na nowym serwerze, i mało kto zaczął wcześniej, tylko że inni ładują dużo kasy.
    Po za tym za dużo komentarzy, wystarczyło napisać że liczy się ilość hp a nie ostatni strzał

15. Pantzer

Pantzer Naśladowca mistrzów

Czy ja wyglądam na wróżkę , jasnowidza lub coś podobnego? Ja nie piszę o tym na jakim jesteś serwerze, nie pisze o ładowaniu kasy tylko opierając się o twoje wcześniejsze wypowiedzi wyciągam wnioski i podpowiadam to czego jak widać nie wiesz.
    A ciebie irytuje że napisałem używając więcej niż 5 słów? wow
    Miłej gry ....

16. emsi20

emsi20 Wielki mistrz forum

tyle to ja wiem ja nawet kryształka na zwykłym rynku nie moge kupić bo gdy dokonuje zakupu wyskakuje te czerwone kółeczko a na czarnym eror dlatego pytam czy miał ktoś taki blad bo zanim PT cos zrobi to po eve bd a herbow szkoda

17. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

zmień przeglądarka :) albo kupuj do skutku czasami 7-8 razy podrząd nie kupi a za 9 kupi :)

18. KIELCE

KIELCE Wyjątkowy talent

Wreszcie :

2016-09-12 00:55:22
    Otrzymałeś 1 x Congrar. Powód: Łup

19. Adek[PL]

Adek[PL] Młodszy ekspert

KIELCE JA OTRZYMALEM 1 DNIA ZA PIERWSZYM RAZEM ;] Pozdrawiam Ekipe ETA karawan;P

20. Sympatyczny[USS]

Sympatyczny[USS] Czeladnik forum

co sie stało z rankingiem? dlaczego nie dopisalo nagrod???

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.