Żenada, a nie gra !!!

Temat na forum 'Uwagi na temat gry (skargi, opinie, pochwały)' rozpoczęty przez użytkownika **pawel**, 17 października 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. **pawel**

**pawel** Wielki mistrz forum

Kiedy mają zamiar w końcu ogarnąć tą grę się pytam??!! Jak nie błędy z czatem, że trzeba kilka razy enter wciskać aby wiadomość wysłać, brak komend to jeszcze na dodatek jak jest wiadomość troszkę dłuższa i nie widać tego paska to nie idzie wiadomości wysłać!! Kiedy to poprawią??!! Mało tego zacinający się atak na graczach i brak możliwości ich zaznaczenia. to samo się tyczy map szturmowych wchodzę dziś normalnie na szturma chce płynąć, a tu komunikat "akcja została przerwana" i po kilku sekundach samo z mapy wywala bez odliczania blisko 10 amuletów tak straciłem... tragedia normalnie co chwilę nowe błędy dochodzą!! Niech wyłączą tą grę na tydzień lub dwa, a nawet dłużej aż do ogarnięcia tego syfa bo to się żałosne robi powoli... Normalny szef firmy nie pozwoliłby swoim pracownikom na takie odwalanie fuszerki w pracy i w trybie natychmiastowym zwolnił by pracowników. Ale co się dziwić szef pozwala to pracownicy się bawią najważniejsze aby przelewy się zgadzały!!

2. BA_margarites

BA_margarites Board Administrator Team Seafight

Temat przenioslam do odpowiedniego dzialu. Opinia oczywiscie zostanie przekazana.

3. **pawel**

**pawel** Wielki mistrz forum

I bardzo dobrze niech w końcu to naprawią bo to jest bez sensu takie granie. Topie się z kimś i nagle samo atak przerywa to samo z mapą szturmową tak się delikatnie mówiąc wkurzyłem, że nawet nie chcę pisać bo bana dostanę... I dziękuję za przekazanie tej opinii wyżej

Aha i zapomniałem jeszcze dodać to samo jest z przeskokiem to portu raz jest normalnie, a raz znowu pojawia się ten napis "akcja została przerwana" i można tylko raz przeskoczyć za drugim razem nie da rady i trzeba przelogowywać...

Ostatnio edytowane przez moderatora: 18 października 2021