Żenujący polski support

Temat na forum 'Problemy techniczne' rozpoczęty przez użytkownika Statek_Milosci™, 22 maja 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Statek_Milosci™

Statek_Milosci™ Forumowy żółtodziób

19/05/2021 - kupuje 2 pakiety:
    - pakiet ożebrowań
    -pakiet łańcuchów

suma to około 120 zł, ale z tnącymi ostrzami wychodzi mnie to ~ 107.99zł

płatności---->blik-----> klasycznie płacę ---> na konto dostaje tylko pakiet łańcuchów, brak ożebrowań

mówię ok, pisze od razu do supportu, żeby nie zwlekać i się zaczyna:

dostaję odpowiedź:

W miedzy czasie pytałem czemu to tak długo trwa, po czym w piątek dostaje odp:

I ponownie dostaje odpowiedź :

po czym kontakuje się z bankiem, na infolinii dostaje informacje od banku Pekao24, że zadna transakcja nie została zablokowana i pieniądzy wylądowały tam gdzie docelowo miały wylądowąć.

JESTEŚCIE NA PRAWDĘ ZWYKŁYMI OSZUSTAMI TAK JAK TWIERDZI BANK? MOŻE TO NIE SA KOSMICZNE PIENIADZE, ALE JESTEM BEZ ITEMÓW Z GRY ORAZ BEZ PIENIEDZY, A WY PRZEZ TYDZIEN TAK INTENSYWNIE PRZEGLADALISCIE MOJE KONTO, ZE JEDYNE CO POTRAFICIE NAPISAC TO TO, ZE BANK ZABLOKOWAL TRANSAKCJE MIMO,ŻE WYSYŁALEM WAM POTWIERDZNIE 3 RAZY.

PLUJE NA WAS WSZYSTKICH, ABSOLUTNIE WSZYSTKICH- MACIE TO W POWAŻANIU, ALE WKLEJE TO NA FORUM KAZDEGO JĘZYKA I WASZE WSZYSTKIE SOCIAL MEDIA ŻEBY KAZDY WIDZIAŁ JAK UCZCIWI JESTESCIE.

PS.

SUPER DISCORD MACIE PISZE DO WAS,A WY GŁUPIEGO CZESC NIE POTRAFICIE ODPISAC, TO PO CO TEN KOMUNIKATOR JEST? PO CO GO ZAŁOŻYLISCIE? JEDYNA OSOBĄ KTORA POTRAFI POMOC JEST SWIFT - ANGLOJEZYCZNY ADMIN KTÓRY ODPISZE ZAWSZE NA KAZDE ZAPYTANIE.

TERAZ MI PEWNIE NAPISZECIE, ZEBYM NAPISAL DO POMOCY TECHNICZNEJ BO CO WY NA FORUM MOZECIE. MAM WRAZENIE JAKBYM PRZEZ TYDZIEN ROZMAWIAŁ Z 12 LETNIM DZIECKIEM,ALBO JAKIMŚ BOTEM W TYCH KONWERSACAJCH Z POMOCĄ TECHNICZĄ

Ostatnio edytowane przez moderatora: 22 maja 2021
  2. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Zabronione jest publikowanie i omawianie treści korespondencji z pomocą techniczną.

Kara:
    31 pkt

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.