Zgniły kieł i lufy

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika The_Boniek, 1 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. The_Boniek

The_Boniek Okazjonalny autor

Cześć, jak mam tego potworka zgniły kieł i kupie lufy to zwiększy mi salwe ?

2. jak nie masz procentów no to ci zwiększy ale jak bedziesz mieć wszystkie procenty no to nic tego bo będzie wychodzić powyżej 100%

3. The_Boniek

The_Boniek Okazjonalny autor

Czyli jak ten zgnily kiel mi daje 10% i skora 13 % to lufy mi bede dawać ?

4. emsi20

emsi20 Wielki mistrz forum

zgniły kieł nie daje salwy tylko szanse trafienia a statek nie daje szansy trafienia tylko szkody wyrzadzane armatami a kolegą wyżej chodzi o dodatki typu talent na celność i kasztel sekstant do tego mozesz też uzyć deszczu odłamków

5. Teoretycznie tak bo co prawda Kieł i lufy nie dodają obrażeń ale zwiększają szansę trafienia armat więc jest to uzależnione od tego jaką szansę trafienia już masz :)
    Musiałbyś sobie wyliczyć ile % masz szansy trafienia armat. Jeżeli osiągnąłeś 100% to każda twoja salwa zada identyczne obrażenia i już nie zwiększysz zadawanych szkód.

6. emsi20

emsi20 Wielki mistrz forum

pozwolę się nie godzić ponieważ lufy zwiększą salwe jak ma się 100% trafienia jeśli zacznie się bić na sokolim bo wtedy spada szansa trafienia i lufy bardzo przydatne sa:)

7. Nie braliśmy pod uwagę książek ale masz rację :)

8. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Dalszej aktywności w temacie nie ma, więc zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.