Zimowa akcja specjalna

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika BA_Tefnut, 30 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ✬KÜИĠ.₣Ü.PДИĐД✬

✬KÜИĠ.₣Ü.PДИĐД✬ Mieszkaniec forum

cena powala bo za pln możesz sobie dołożyć :p

2. Jak dla kogo :D

3. john009

john009 Koneser forum

jest jakiś ranking dot. przedmiotu kolekcjonerskiego ( kto miał najdłużej ?). Jesli spłynę na 1/x to stracę przedmiot przy końcu mapy, czy nie ?

4. emsi20

emsi20 Wielki mistrz forum

MOD blednie nalicza ranking prezentu bo jak po godzinie eve mozna miec prezent od 2 godzin ?

5. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Stracisz, z przedmiotem nie mozesz sie udac na zadne mapki pve, bezpieczny port czy tez pergamin badz niewidke. Aby sprawdzic ranking kliknij na gwiazdke i u góry mapki morza.

6. ✦☆D3M0TYW4T0R☆✦

✦☆D3M0TYW4T0R☆✦ Naśladowca mistrzów

2014-12-17 15:10:50Kupiłeś 1 x Habrok na czarnym rynku.-2'000 Pierniki

7. N.Y.G.U.$..

N.Y.G.U.$.. Młodszy ekspert

A to ci NIESPODZIANKA !
    BP przygotowało "starym" graczom prezent świąteczny. Tak po cichutku, boczkiem, boczkiem - Ale z nich figlarze.
    "Milo z ich strony ze o nas pomyśleli".
    :D
    https://board-pl.seafight.com/threads/patch-day-ogloszenia.309/page-4
    post nr 74 :eek:

Cyt. "Podczas dzisiejszej synchronizacji zostało wprowadzonych 5 kolejnych poziomów rankingu punktów bitwy!"
    Bardzo pęknie z waszej strony i wszyscy się cieszymy. :rolleyes:

Cyt. "Ze względu na kilka problemów zaplanowaliśmy uproszczenie strony Punktów Bitwy do utrzymania tylko podstawowego rankingu"
    Kilka problemów ? :eek: Przecież ta gra to jeden wielki problem.

Cyt. "...ze strony Punktów Bitwy nie można będzie kupić przedmiotów np. Protekcji Agwe - zakupy będą możliwe na czarnym rynku gdy będzie on otwarty."
    Elegancko ! Tylko po co było to wszystko do PB skoro teraz można to o kant dywanu rozbić ? Ludzie kulki wywalali, walczyli i co ???
    Teraz piszecie ze bla bla bla i ni ma i nie będzie. Jak ktoś rano wpadnie do firmy to "czarny rynek" otworzy albo i nie.:(:oops::eek::D Zalezy to od jego "ułańskiej" fantazji.
    :p

Cyt. "Nagrody które można otrzymać po osiągnięciu nowych poziomów punktów bitwy są następujące:"

1x Wygładzony Rodolit - bonus do abordażu 13%
    1x Precyzyjnie oszlifowany Granat - zwiększa obrażenia harpunami 11%
    1x Klarowny Szafir; zwiększa - ilość Punktów Voodoo +40,000
    1x Połyskujący Lapis Lazuri - zwiększa ilość Punktów Życia +70 000
    1x połyskujący rubin - zwiększa obrażenia zadawane armatami 14%
    1x Bursztyn -Klejnot Specjalny (+5% obrażeń zadawanych graczom)
    Oprucz tego Mapy Bonusowe RAKA.

Czy naprawdę w BP pracują aż tak rozgarnięci ludzie? Rozumiem ze pergaminy raka dali bo sami w takiej pozycji przebywają i innej nie będą znali do polowy stycznia bo zaraz są święta a oni już świętują.:D Ale żeby aż takie badziewie dać w nagrodę - jak te pergi z kotła wpadają. Chyba ze zaraz "kocioł zamkną".
    Albo te klejnoty - przecież każdy gracz który jest na poziomie tak wysokim w PB te klejnoty posiada.
    BP zrobił se jaja z rangi PB i graczy oferując tak śmieszne nagrody. Widać że kto pierwszy przyjdzie do pracy i na jak wysokim kacu ten rządzi. Dojdzie jeszcze jakiś jego kumpel, dwa szybkie głębsze (wdechy oczywiście :D) dla poprawienia samopoczucia, jednego dobrego "papieroska" na pol, spojrzenie na świat przez okno z wieżowca (a widok jest ładny), błysk w oku i wizja (co tu jeszcze sknocić) na nadchodzący tydzień już jest. I nie pozostaje im nic innego jak tylko pracować w pocie czoła (jak się ma stan po spożyciu soku to poty wychodzą)
    .:mad::confused::eek::oops::rolleyes::D
    Żenada, płacz i rozpacz.

zlotnik2 i *Executioner* lubią to.
  8. john009

john009 Koneser forum

Mam ok. 1500 pierników. Poradźcie na co wydać.

9. bartek12341

bartek12341 Weteran forum

a jak zobaczyć a jakiej mapie jest ten przedmiot kolekcjonerski bo nie mam chatu (kto mi pomagał rozwiązać ten problem ten wie o co mi chodzi :))

10. Shokaku

Shokaku Analityk forum

Chłopie zbieraj do końca , bo za to dostaniesz statek a właściwie jego klejnoty lepsze od wszystkich statków z działu płatności. A do końca eventu jeszcze sporo czasu więc nazbierasz spokojnie.

11. 19LUKI80[SGO]

19LUKI80[SGO] Aktywny autor

misje , pierwsza misja zalicz wspolrzedne tylko ze na mapie 18 a mam 17 lewel i moje pytanie czy każdemu kto ma mniejszy lewel niz20 dostaje misje na mapie wyżej niż swój lewel czy to tylko przypadek u mnie?

12. ✦☆D3M0TYW4T0R☆✦

✦☆D3M0TYW4T0R☆✦ Naśladowca mistrzów

Ja mialem na 8/2 wspolrzedne chociaz ze mam 10lv moze to jakis blad jest

13. *marcin1*

*marcin1* Stały bywalec

mam lvl 17 a misje do zrobienia na mapie 18 hahah dobry zart cale bp

14. john009

john009 Koneser forum

jaka może być przyczyna, że PV i PŻ powiększyło mi się samo o ok. 5000 punktów

15. .FrAgI.

.FrAgI. Czeladnik forum

Witam.
    Choć pytanie w pewnym sensie zadano trochę wyżej ale z braku odpowiedzi zadam je na swój sposób.
    Jak znaleźć prezent?
    Pływam od 2 godzin. żadnego komunikatu, żadnego info na jakiej mapie leży, gdzie upadł. Domyślam się, że nikt go nie nosił w tym czasie. fajnie... tylko jak ja mam go znaleźć kiedy:
    - mam bardzo słabe konto i pływam suuuuper wolno,
    - do oblecenia mam 20 map (2-6)
    - ponoć prezent może tak upaść na potworku, że się z nim zlewa i jest praktycznie niewidoczny przy zumie nawet 50% co i tak już utrudnia szukanie a większe powiększenie spowoduje, że jedną mapę będę przeszukiwał godzinę.

Mało, że słaby gracz nie ma szans na zdobywanie pierników bo mała salwa, mało perełek itd... to jeśli już coś uciułał to na czarnym rynku wszystko dla takich kont ma astronomiczne ceny.
    Ale dla graczy co mają mase punktów KP, które wielu z nich zdobyli przez oszustwa (fidler itp...) mają nawet dodatkowe gadżety na czarnym rynku.

Już nie mówię - BP, zróbcie coś z oszustami bo to nic nie da ale dajcie szanse słabeuszom. Jak mamy polubić grę skoro całe dobro kierowane jest tylko do elity i to bardzo ścisłej?
    Do kogo oni niedługo będą strzelać?... do siebie jak nas zabraknie?

zlotnik2 lubi to.
  16. kacpereks

kacpereks Młodszy ekspert

Prezent jest jeden na pewien zakres map, w momencie gdy jakis gracz go ma i sie z nim ukrywa (badz nie) nie masz komunikatu i prezentu nie znajdziesz. Gdy gracz zostanie zabity lub wyrzuci prezent pojawia sie komunikat na jakiej mapie jest prezent. Wtedy szukasz na tej mapie. Gdy ktos podniesie pojawia sie komunikat o tym stosowny. Wiec obserwuj komunikaty lub graczy (taki duzy plywajacy prezent :) )

Jezeli chodzi o koniec wypowiedzi to zgadzam sie. Wiekszosc eventow nie opiera sie na sprycie, szczesciu itp lecz na tym jak duzo jakis gracz moze bic, ile ma kul itp. A starzy wyjadacze lub bugerzy maja od zarabania wszystkiego. Czyli wygrywaja najmocniejsi.. wzmaciajac swoja pozycje a slabeusze maja male szanse... To troche bez sensu. Bo nowy gracz ma bardzo male szanse na jakas "korzysc" z eventu.

zlotnik2 lubi to.
  17. ๖ۣۜJ-ϋ-η-ί-ø-я™

๖ۣۜJ-ϋ-η-ί-ø-я™ Wyjątkowy talent

a samo prezentu nie wyrzuca?

18. Shokaku

Shokaku Analityk forum

Hmm większość eventów tak ale nie ten.W tym evencie główną nagrodę czyli statek Hajmdal możesz zdobyć nie będąc topowym grzem .Nie musisz ścigać się z mocarzami tej gry , ani w rankingu , ani teraz w utrzymywaniu prezentu.Ja kajaczek z 4 miesięcznym kontem właśnie nazbierałem 3000 pierników :):):) a to oznacza że statek a właściwie jego klejnoty mi przypadną.Nie kupowałem przy tym kluczy , tylko miałem ich tyle ile wypadło bijąc kry.Ze skrzynek niestety nie miałem szczęścia choć trochę ich pootwierałem.Do"świni dostałem się raz na próbę , byłem tam jakieś 5 sekund:):):)Na wyścig nie liczę a 4 część będzie z kalendarza.Jeszcze postaram się o towarzysza przynajmniej jednego a może i dwóch:)

19. .FrAgI.

.FrAgI. Czeladnik forum

Kolego co nabiłeś 3000 pierników.
    Jak miałeś odłożone (w co wątpię) kilkaset tysięcy pereł na śnieżki to się zgodzę. Szybciej jednak porobiłeś przelewy by je zdobyć.
    Mnie nie stać. Pływam i biję kry co zajmuje mi na jedną jakieś 15-20 minut.
    Biję "czerwonego" z topowym kolegą. ubijam maks. 20-25 pierników. Slepnira już nie biję bo to dodatkowa dla mnie strata kulek. Do tej pory ubiłem kilkaset pierników - a gdzie reszta?
    Na dzika nie miałem szans, ze skrzynki też się nie trafił puzel. pewny jest tylko z kalendarza.

Co do prezentu kolego kacpereks to wyraźnie napisałem. Żadnego komunikatu przez 2 godziny. Teraz już przez 4 godziny i prezentu nadal nie znalazłem.
    Tu mi powiedz jak znaleźć prezent bez komunikatów?
    Podziękował i miłej nocy :)

zlotnik2 lubi to.
  20. ๖ۣۜJ-ϋ-η-ί-ø-я™

๖ۣۜJ-ϋ-η-ί-ø-я™ Wyjątkowy talent

znajduj się w przedziale map dla Twojego lvl a komunikat zobaczysz bo prezent wywala automatycznie po 360p jak sie nie mylę i gracz musi go znowu szukać na tej mapie.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.