Zimowa akcja specjalna

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika BA_Tefnut, 30 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. emsi20

emsi20 Wielki mistrz forum

gracz do ktorego piszesz nie robi przelewow jedynie chyba seahawka ma za PLN
    a znam tego gracza i wiem że co zdobywa to uczciwie i ciężką pracą i szacunek dla niego bo teraz takich mało:/

Ostatnie edytowanie: 18 grudnia 2014
  2. SEBA[MSZ]

SEBA[MSZ] Okazjonalny autor

"Slepnira już nie biję bo to dodatkowa dla mnie strata kulek" może tu tkwi twój problem, bo za slepniry są perły. bije się czerwone na pierniki, a pozniej na slepnirach odbija perły.
    Musisz zatrudnić kogoś od logistyki na okręcie :p
    ps. mam ponad 30 000 pierników a w konto grosza nie wkładam, więc weź się za pływanie, za stękanie nic w tej grze nie ma :D

3. kulki2

kulki2 Czeladnik forum

Bardzo fajnie ze masz tyle piernikow tylko nie zapominaj ze mogles to nabic przed obnizeniem salwy teraz nikomu sie ich nie oplaca bic.
    Dlaczego ? A dlatego iz salwa spadla prawie o 10 kilo i wciskaja kit , jesli tak wychodzisz na + z tymi perlami czemu juz kazdy czeka na te slepniry jak sep krazacy w powietrzu nad umierajacym czlowiekiem ? Czyzby nie zarabial ?

4. 19LUKI80[SGO]

19LUKI80[SGO] Aktywny autor

a o co chodzi z tym kanonierem ?

5. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

6. chicken90T

chicken90T Czeladnik forum

nie wiem jak sie tu poslugiwac tym forum ale napisze to tu : dlaczego nie laduje mi mapy ? caly czas odswiezam i nic....

7. adax75

adax75 Mistrz forum

Miało nie być prezentu na niewidce , a tu podpływam do gościa który zebrał prezent a on znika , ciekawe i ani komunikatu że upuścił albo że prezent gdzieś się pojawił o_O

8. zlotnik2

zlotnik2 Stary wyjadacz

Event do niczego, jedyne co może bić gracz z salwą 2 000 z pustaka to kry, bo na Jormungandery wszystkie śnieżki straciłem a pierników tyle co kot napłakał, a na sleipnirach można stracić ( zysk ze sleipnirów mieli chyba tylko gracze z kosmiczną salwą 4 000 z pustaka lub wyższą). Błyski sobie pozbieram przynajmniej kiedyś kasztele na full zrobię, pozdrawiam wszystkich.

9. Abul666

Abul666 Czeladnik forum

coś nie halo bo prezentu nie ma i ranking nie działa

10. 19LUKI80[SGO]

19LUKI80[SGO] Aktywny autor

powtarzam moje pytanie chodzi o misje mam 17 lewel a misje z kordami na mapie 18 czy to jest blad ? proszę o odpowiedz

11. Alferr

Alferr Wyjątkowy talent

Na global 5 złodziej prezentów nie dziala :confused:2 godziny straciłem czekając :mad::confused:

12. Abul666

Abul666 Czeladnik forum

spoko, PL2 to samo, nawet nie pisze ile czasu szukałem tego prezentu :p

13. Faktycznie widzę że coś jest nie tak :(
    Zgłaszam błąd.

14. Shokaku

Shokaku Analityk forum

Hmmm chyba nie sądzisz że będę cię tu przekonywał do tego że wszystko co piszę to prawda.
    Ale powiem ci parę rzeczy .W momencie rozpoczęcia eventu miałem odłożone perły tyle że 1mln(nazbierane nie kupione) i czekały na Dni Kaszteli (i się doczekały) ale na kasztele wydałem jeszcze więcej bo w te kilka dni odpuściłem event i tylko zbierałem błyski aby jak najwięcej uzbierać po to by jak najwięcej zyskać. Dni były do 12.00 16grudnia a ja naparzałem całą noc błyski bo jeszcze chciałem jeden kasztel podnieść i żeby zdążyć.Udało się wydałem więcej pereł niż myślałem i zrobiłem więcej niż planowałem.Nie wydaję kasy na gry bo by mnie szlag trafił gdybym płacił tak jak wielu robi i dostawał za to taki bubel z wiecznymi błędami.Skusiłem się tylko na 3x 19PLN .SeaHawka (zgadza się emsi20 i WIELKIE DZIĘKI ZA TO CO NAPISAŁEŚ , NAWET SIĘ NIE SPODZIEWAŁEM :D) bo dzięki niemu szybciej robię Elity i 2x Sakwa Cesarska aby mieć jakie takie klejnoty.
    Piszesz że bijesz kry 15-20 minut i tym chcesz udowodnić że kituję ??:p No chyba żartujesz.No co ja mogę za to że nie pomyślałeś że można zdobyć harpuny 500.Ja mam tych harpunów cały czas ponad 7tys(kiedyś napisze po co mi one:D) a na kry poszło już spokojnie ze 2tys. Kule śniegowe zdobywam jak się da. Kry ,Huginy (ale z nich ciągle mało )misje ale przede wszystkim perły a więc Panna i błyski .Bez tego nie dałoby się nazbierać kul. Jeśli dziennie da się nazbierać 30tys -50tys pereł bez podwajacza to chyba można mieć na kulki i przez miesiąc ubić te kilkanaście Jorgow.Trzeba tylko ruszyć mózgownicą.Ale niektórzy wolą uważać że się nie da.No ile jeszcze mam pisać instrukcje obsługi żeby kajaczkom też coś się dostało a nie tylko topowcom?

Ostatnie edytowanie: 19 grudnia 2014
  15. *marcin1*

*marcin1* Stały bywalec

49 % i lost connetcion no super

16. kemoT

kemoT Książę forum

Spokojnie, restart był, własnie miał miejsce i już można si zalogować.

17. $cwieku1980$

$cwieku1980$ Forumowy żółtodziób

:)
    2014-12-18 17:52:51
    Otrzymałeś 2 x Pierniki.
    2014-12-18 17:52:51
    Otrzymałeś 1 x Kawałek puzzla ze skrzynią.

18. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

shokaku a komu się chce pracować każdy woli po narzekać i czekać az im sie samo zrobi lub ktoś im da :p zawsze ludzie mało robią a dużo chcą ale szczerze mówiąc jak się chce to i sie ma starczy poświecić trochę czasu każdy miał szanse uzbierać trochę perełek przed eventem bo sa przecież luki miedzy eventami.. tak ze ktoś mógł uzbierać to i inny tez ale sie po prostu nie chciało i teraz tylko narzekacie :)

19. Shokaku

Shokaku Analityk forum

Wiesz , ja go rozumiem , bo sam zbierałem perły przez miesiąc dzień w dzień i ciągle to robię na Kasztele.Ale kiedy pojawia się coś nowego co po prostu się opłaca to ja rozważam co będzie lepsze.Tak było z wrakami .Dzięki nim można mieć szybko full armat perłowych, tylko wcześniej trzeba mieć dużo harpunów 500 i w czasie eventu z wrakami nie robiłem nic tylko wraki (pierwsze kasztele to był napęd do harpunów ).Efekt armaty zdobyte.Można siąść i płakać jak jest źle.Ja zabieram się do roboty i zasuwam.Wiem po co zbieram harpuny i ich nie wydaję bezmyślnie. Perły zbieram ale teraz jest event .Czasem brakuje mi kul, kupuję je nawet za 2tys pereł bo tyle było po wydaniu na kasztele:D.Albo nie zabieram się do bicia bota bez kul.No to chyba logiczne , nie.
    Każdy ruch jest przemyślany i wiem co mi się bardziej opłaca w danym momencie.Ale też idę swoją drogą (swoje talenty i kasztele) nie tak jak wszyscy.I mam się całkiem nieźle -17lvl elity w 4 miesiące chyba nie źle co? :D ale gostek nie uwierzy że to wszystko bez kasy i wielu innych podobnie.Wooow o jakże mi przykro. Kiedyś napisałem instrukcję w skrócie jak zrobić 15lvl w 3 miesiące. Może kiedyś napisze instrukcję obsługi w nowym temacie żeby wszyscy widzieli bo tamta była pod jakimś innym wątkiem i niewielu ją widziało. Kto chce to odnajdzie.
    A swoją drogą dzięki za słówko poparcia :D pozdro

20. zlotnik2

zlotnik2 Stary wyjadacz

Rozumiem całkowicie twoją sytuację, ale nie każdy ma takie możliwości ja na przykład ubiłem wraków nie wiem ile i za to dostałem tylko 2 armaty, dodam, że z 50 biłem, napęd do harpunów pomysł ciekawy, też mi to przyjdzie zrobić, choćby dla 3 armat w dni pirackiej bandery, ale armat elitarnych mam teraz bardzo mało więc nie pisz, że z 2 000 salwą się da coś na zimowym Evencie osiągnąć.
    Ale w 30 000 pereł dziennie nie uwierzę, a przynajmniej nie na int1.(tutaj non-stop ktoś błyski zbiera na wszystkich mapach, ale są wyjątki)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.