Zimowa akcja specjalna

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika BA_Tefnut, 30 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. LubięPlacki[EVO]

LubięPlacki[EVO] Okazjonalny autor

nie będzie tak, ciężko pobrać ts'a i do jakiegoś bractwa dojść? ja w tamtym roku pływałem na x5 na ochronce i kradnąc na design uzbierałem i 10 armatek 60 F to wszystko jest łatwe, tylko teraz mam bractwo

2. ...pirat13...

...pirat13... Koneser forum

tak iektorzy nie maja mozliwosci sciagniecia ts'a ale narazie a ful 60 f wbilem ale skorke z jakims lepszym bousem niz 10 % do armat czy 40 k hp nie zdobylem

3. Shokaku

Shokaku Analityk forum

Oj to bida 10 x 60f to uzbierać 100tys pereł (2-4 dni z błysków bez podwajacza) kupić 10 Admiralskich i uszlachetnić je za 6 kryształów /jedna pestka. Nie trzeba kraść.
    Natomiast trafienie puzla z "krakena" to już można zapomnieć , no chyba właśnie tylko z ochronki bo inaczej do 5 sekund topa:) Zanim się tak wszyscy nastawimy na super akcję raczej uzbroiłbym się w cierpliwość , bo ciekawe co tym razem padnie? Ale zobaczymy:) dajmy szanse:)
    + to możliwość kupienia puzla z pierników ,pytanie ile trzeba ich mieć i jak często będą wypadały z kier żeby się nie okazało że w praktyce tylko cudem można zdobyć potrzebne ilości albo...w dziale płatności:)

4. 19LUKI80[SGO]

19LUKI80[SGO] Aktywny autor

pojawil się snieg kry i skrzynie ewentowe i cos jeszcze ?

5. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

6. WładcaMuch77

WładcaMuch77 Czeladnik forum

na razie idzie super 3 klucze część puzla jest ale z tą mapą to zrobili pod tych co kase ładują

7. Drobek.XXL

Drobek.XXL Okazjonalny autor

jaka mapa ? jest jakas ? gdzie ?

8. kemoT

kemoT Książę forum

Troche słabe nagrody z kier moim zdaniem, bije 3,5k hp zeby dostać 10 prochu albo 1 światełko, czy aby nie przesadzili z tym trochę?

A i podpinam się pod pytanie wyżej, jest już jakaś mapa?

9. Nie ma się co spodziewać super nagród za krę, która ma tylko 3.500 PŻ. Przypomnę, że na innych eventach miały nawet po 7.000 PŻ.

10. emsi20

emsi20 Wielki mistrz forum

kulk i1500 lub 1 klucz to chyba zle nie jest?nikt nikomu nie kaze bic:)

11. MORTAL

MORTAL Młodszy ekspert

biorąc pod uwagę fakt że ogarnięta elita z 500 ma to na 4 strzały nie ma tragedii ;)

12. ✬KÜИĠ.₣Ü.PДИĐД✬

✬KÜИĠ.₣Ü.PДИĐД✬ Mieszkaniec forum

dalej lipa mimo ogarniętej elity :p

13. MORTAL

MORTAL Młodszy ekspert

to znaczy że musisz być jednak nieogarniętą elita skoro lipa :)

14. Wojtyrka

Wojtyrka Czeladnik forum

Lecą armaty z kier?

15. ✦☆D3M0TYW4T0R☆✦

✦☆D3M0TYW4T0R☆✦ Naśladowca mistrzów

W tym roku bedzie kalendarz adwentowy?

16. emsi20

emsi20 Wielki mistrz forum

jest od wczoraj od 00.00

17. ✦☆D3M0TYW4T0R☆✦

✦☆D3M0TYW4T0R☆✦ Naśladowca mistrzów

a gdzie go moge znalezc?

18. dynia432

dynia432 Naśladowca mistrzów

on już jest :)
    Tylko żeby dostać nagrody za 1 dzień trzeba się zalogować na mapę morz.
    W oknie akcji specjalnej Kliknąć x2 lewym przyciskiem myszy i się wyświetli następnie kliknąć na podświetlony numerek :)

19. ()Dagoth_Ur()

()Dagoth_Ur() Okazjonalny autor

3 klucze i oto jest :)

2014-12-01 13:58:42
    Otrzymałeś 2 x Pierniki.
    2014-12-01 13:58:42
    Otrzymałeś 1 x Kawałek puzzla ze skrzynią.

20. Gratki :) Ja muszę jeszcze poszukać...

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.