Zimowa akcja specjalna

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika BA_Tefnut, 30 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zlotnik2

zlotnik2 Stary wyjadacz

Gdzie się dowiem ile okien kalendarza otworzyłem?o_O
    Po ilu otwartych skrzyniach wpada puzzel?

Ostatnie edytowanie: 19 grudnia 2014
  2. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

W oknie akcji specjalenej musisz kliknąć w kalendarz, tylko że można do niego wejsc tylko 1x, po otwarciu okienka w danym dniu, już nie idzie wejść w kalendarz, dopiero na kolejny dzień.
    Po 50 100 200 a może i 500set :D Różnie to bywa.

3. Longe®™

Longe®™ Czeladnik forum

Ja dostałem :)

4. zlotnik2

zlotnik2 Stary wyjadacz

Po ilu otworzonych?o_O

5. Longe®™

Longe®™ Czeladnik forum

A jeśli chodzi o puzzel ze skrzyń, to wpadł mi dość szybko, bo po ok. 40 otworzonych skrzyniach :)

6. zlotnik2

zlotnik2 Stary wyjadacz

Ja więcej otworzyłem i nie mam.:(

7. 50 kluczy 1 puzzel 170 kluczy 3x

8. bartek12341

bartek12341 Weteran forum

A jaka jest szansa że zostanę wylosowany spośród tej setki graczy?

9. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

Co 24 godziny (od 12 w południe do 12 w południe dnia następnego, obowiązuje lokalny czas serwera) ranking jest resetowany i pięciu najlepszych graczy otrzymuje po kawałku designu statku. Ponadto codziennie z pierwszej setki losowo zostanie wybrana piątka graczy, która również otrzyma po kawałku puzzla.

policz sobie :p

10. zlotnik2

zlotnik2 Stary wyjadacz

Jak przed restartem będziesz w pierwszej 100 masz 5/95 szans;)
    0,(05) około 5% szans.
    Na pocieszenie masz kilka dni szans, a wątpię, że Ci co wcześniej wygrają będą "grali" dalej w tej fazie;)

11. *marcin1*

*marcin1* Stały bywalec

hah tak bp sobe pogrywa kpina i oszustwo event niby dla wszystkich Szanowny(a) Graczu,

Niestety misje są podzielone progami leveli, stąd konieczność posiadania 18 levelu aby zaliczyć tę misję.

Dziękujemy za wybór naszych gier.

Z poważaniem,

Ekipa Pomocy Technicznej co to ma być

12. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

no jest to co widać zrób lvl i po sprawie a jak nie to nie zrobisz zadania i juz :p mało ze event dali to jeszcze marudzicie

13. zlotnik2

zlotnik2 Stary wyjadacz

To ile jest procent szans na puzzel ze skrzynki?o_O
    To są kpiny jakieś już pokład voodoo zebrałem, a puzzla ciągle nie ma.:(
    Przekażcie tam wyżej aby zwiększyli szanse zdobycia puzzla ze skrzyni, bo dostać się go nie da.

14. *marcin1*

*marcin1* Stały bywalec

przesiokłeś już bp widać pranie mózgów wychodzi im najlepiej to salwe zmiejszyli teraz wcześniej też ici to odpowiada a o misjach nawet w faq wzmianki nie bylo szczerze walą mnie te mijse bo to co chcialem juz mam tu chodzi o fakt jaki jest bp. zobaczymy kto bedzie mial pretensje jak znowu salwe obniża ja już mam alternatywę co zrobić z czasem który moglbym na gre stracić pozdrawiam

15. bartek12341

Ja za pierwszym razem trafiłem :D nie trać nadziei ;)

16. zlotnik2

zlotnik2 Stary wyjadacz

Wiesz może od czego to zależy czy jest w skrzynce puzzel czy coś innego?
    Tyle pereł poszło w… do kieszeni, a ja nadal nie mam puzzla.

17. Shokaku

Shokaku Analityk forum

woooooooooooooooow
    "jakies juz pokład voodoo zebrałem" to jakieś pokład voodoo to możliwość zwiększenia salwy !!!! o którą się tak martwisz.A czy na pewno armaty po zakupie włożyłeś na statek i pokłady?I ty grasz 3 lata???? raczej 3 minuty , bo po 3 dniach już można się coś dowiedzieć jak się tylko chce.

18. bartek12341

ja w pierwszy dzień eventu otworzyłem i dostałem zobacz sobie na 3 stronie tego tematu jak nie wieżysz :p a nie wiesz czasami o co chodzi z tą misją "zbierz prezent" chyba że ten co sie pkt dostaje do rankingu tak?

19. Listewka77[PL-]

Listewka77[PL-] Aktywny autor

Dokładnie musisz chociaż przez chwilę przetrzymać ten własnie prezent z akcji "złodziej prezentów",czyli ten który daje punkty do rankingu.

20. zlotnik2

zlotnik2 Stary wyjadacz

Kpiny jakieś, już pokład voodoo zebrałem ( armaty wstawiłem, bo wiem co to jest), a puzzla ciągle nie ma.:([przeprasza Ciebie Shokaku za mój brak interpunkcji]
    PS. Mój pierwszy pokład voodoo (niegdyś mojo) to ja miałem, gdy ty jeszcze konta w Seafight nie miałeś.:cool:

Tak, ja zebrałem prezent, dostałem topę (dla prezentu każdy by zatopił :D) i do portu wróciłem, a tam na mnie nagroda czekała.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.