Zimowa akcja specjalna

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika BA_Tefnut, 30 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. KIELCE

KIELCE Wyjątkowy talent

A wam świeczki może też nie działają ? Nie wiem czy tylko na morzu nie wyświetla się grafika czy jak ?

2. WładcaMuch77

WładcaMuch77 Czeladnik forum

w drugiej części ma być i podział na lvl

3. Bałabuch

Bałabuch Czeladnik forum

2014-12-01 15:16:50 Zatopiłeś statek pirata Frostburst.
    2014-12-01 15:16:50 Otrzymałeś 288788 PD (punkty doświadczenia).
    2014-12-01 15:16:50 Otrzymałeś 1 x Czysty Sodalit.
    2014-12-01 15:16:50 Otrzymałeś 1 x Nieregularny Sodalit.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 1 grudnia 2014
  4. Shokaku

Shokaku Analityk forum

Może nie ma się co spodziewać dużych ilości nagród z kier ale w FAQ pisze : "Kry mogą zostać zniszczone harpunami, a możliwe nagrody to kule śnieżne, świece, klucze akcji specjalnej oraz piernikowe pajacyki." nie że między innymi nagrodami są ....Wielość nagród powoduje że trafienie na pierniki staje się rzadkością . Zobaczymy ile pierników będą dawały boty ale obawiam się że "piernikowa cena" za puzzla będzie tak duża że nie sposób będzie je nazbierać.I co ?I oczywiście pozostanie dział płatności.
    Nagrody typu ok. 4tys PE czy 10x Proch Czarny to chyba żeby wkurzyć ludzi.Nie dość że pierniki wypadają 1x dziennie to dostanie się 2 sztuki ! Z tego na pewno będzie statek:)Jeszcze parę dni i event będą mieli tylko najmocniejsi bo reszta będzie mogła tylko statystować nie mając najmniejszych szans na uzbieranie pierników, a o kolejnym etapie z "krakenem" już nie wspomnę bo tam się nikt nie dostanie chyba że z ochronką.Miłego eventu życzę, szkoda tylko że przyjdzie się z niego szybko wyleczyć.

5. adax75

adax75 Mistrz forum

A gdzie na mapie morza ten kalendarz bo nie mogę zlokalizować ?

6. Gringl_çKç

Gringl_çKç Forumowy żółtodziób

Jakieś boty teraz wgl pływają ewentowe czy nie?

7. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Zimowa akcja specjalna rozpoczyna się 2 grudnia o godzinie 12 w południe i kończy 5 stycznia, również o godzinie 12 w południe.

Obecnie są te boty co wcześniej pływały i kry do bicia.
    Kliknij na mapie morza--> Okno akcji specjalnej--> Kalendarz zimowy.

8. Gringl_çKç

Gringl_çKç Forumowy żółtodziób

aha dzięki to czekam do jutra

9. dab1[UP]

dab1[UP] Czeladnik forum

ewent jak na razie dno z kry same światełka albo bałwany chyba to te bałwany co to wymyśliły

10. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Wpada też dużo kul śnieżnych jak i klucze akcji specjalnej. Opłaca się bić. :)

11. adax75

adax75 Mistrz forum

Już klikałem nie mam tam żadnego kalendarza

12. dab1[UP]

dab1[UP] Czeladnik forum

wybiłem około 100 kier tylko 3 razy była amunicja i 3 razy klucz gdzie to jest ewent dawniej się opłacało a teraz kpiny nie róbcie ludzią nadziei że ewnt to coś dostaną

tinky299 i Shokaku lubią to.
  13. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Jeżeli otworzy się raz okno kalendarza i dostanie bonus, ponowie się nie wyświetla.

14. dab1[UP]

dab1[UP] Czeladnik forum

Zbierać kase licytować a lepiej się wyjdzie niż na tym niby ewncie

15. bartek12341

bartek12341 Weteran forum

Są jakieś boty albo kry bo nic nie widze ale kawałek już jest na 1 kluczu tylko a pozostałe 2 sobie leżą :D
    2014-12-01 17:26:35Otworzyłeś tajemniczą skrzynię.
    2014-12-01 17:26:35Otrzymałeś 1 x Kawałek puzzla ze skrzynią.
    2014-12-01 17:26:35Otrzymałeś 1 x Pierniki.
    a i krę znalazłem i nieźle nawet mi poleciało :p

2014-12-01 17:39:10Otrzymałeś 3 x Bałwan.
    2014-12-01 17:39:10Otrzymałeś 1 x Towarzysze broni.

Ostatnie edytowanie: 1 grudnia 2014
  16. dynia432

dynia432 Naśladowca mistrzów

Cm zgłoście gdzieś żeby zmienili nagrodę z kry 10 prochu czarnego na przynajmniej 100 prochu bo to troszkę lipa jak taka kra jest równa 1 flaszce mojo xD

17. ooskarr091

ooskarr091 Forumowy żółtodziób

A gdzie się otwiera ten kalendarz świąteczny ?

18. niepokonany98

niepokonany98 Forumowy żółtodziób

jak masz okienko gdzie ci sie wyswietlaja wydarzenia na mapie morza klikasz w ikonke 2 razy.Wyzej jest podane dokladniej ze screenem :)

19. [FOLLOW_THE_RABBIT]

[FOLLOW_THE_RABBIT] Czeladnik forum

Towarzysze będą dostępne dopiero od 17.12. Może jakiś CM napisać do supportu w imieniu graczy by wprowadzili je wcześniej ?

20. bartek12341

bartek12341 Weteran forum

a wie ktoś jak wyłączyć ten śnieg na mapce morza bo oczopląsu niedługo dostane

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.